Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Napi Gyárfás hírek!
2016.07.12.

Miután ez a CSODA kutya mindent és mindenkit megelőzve lábra állt és megy, így a mi CsodaBoda dokink úgy érezte, hogy itt az ideje a második nagy menetnek, és újra kés alá fektette a fiatal urat. Ezúttal a bokatőrése jelentette a fő kihívást, ugyanis szerencsétlen kutyának gyakorlatilag szétrobbant a bokaízülete és ezzel megszűnt a külbokája.
Egy úgynevezett külső fixateur behelyezése lett ideiglenesen a megoldás. Így most szegény pici Gyárfás egyik lábán a lábujjai amputációja miatt van hatalmas kötés, a másik lábán pedig egy "grillrács" áll ki a lábcsontjából.

A szemén idült harder-mirigy (harmadikszemhéj-mirigy) előesés volt, Boda doki egyúttal ezt is megoldotta, sőt, ha már szike volt a kezében, akkor a koronaékszerektől is megszabadította Gyárfást.

Sajnos a gerincéről leszakadt medencét egyik oldalon sem tudta műtétileg rögzíteni, mert már az öngyógyulás miatt fixálódott. Így is minden esély megvan a teljes gyógyulásra, csak úgy gyorsabb és biztosabb lett volna.

Kicsi Gyárfás ezt a műtétet is nagyon jól bírta, annyira, hogy újra talpon van, a hatalmas kötései, implantátumok, vágások, rudak, csavarok és lemezek ellenére jön - megy. Így a mi Boda dokink "haza zavarta", mostantól itthon a NOÉ állatotthonban lábadozik. Persze hetente többször kötözésre és kontrollra vissza kell vinnünk az állatorvoshoz.
Egy időre most a műtétek sorozatának vége ... sajnos nem örökre, de ha minden jól megy, akkor most jó néhány hétig a gyógyulásé a főszerep! Van minek gyógyulni, hiszen egy ép csontja egy érintetlen lágy szövet nem maradt szegény hátulján!
Előzmények itt találhatóak! Gyárfáson szó szerint átment egy autó, mindene összetört, elszakadt. Óriási műtétsorozatokon van túl, az első etap most véget ért.

Angyalok, hálásan köszönjük a rengeteg érdeklődést és a nagylelkű támogatásaitokat! Ennek köszönhetően Gyárfás műtétjeire már meg is megvan a fedezet! :D A további segítségeiteket a kórházi ellátására, gyógyszereire és utókezelésére fogjuk fordítani!

Támogathatod közvetlenül Őt virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül itt

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
EURO számlánk: 11763103-13106883
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük a megjegyzés rovatba beírni Gyárfás!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre már SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában