Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Az Inecto Magyarország csapata munkába állt a Noé Állatotthonban
2016.07.11.

Az Inecto Magyarország kicsiny, de annál lelkesebb csapata segítő délutánra érkezett a Noé Állatotthonba. Az idő szerencsére kedvezett a segíteni vágyó társaságnak, akik a kellemes napsütéses időben alig várták, hogy megkezdhessék a munkájukat.Rengeteg feladat váratott magára, kennel takarítás, söprés, pakolás, etetés, sétáltatás és még hosszasan lehetne sorolni. De a 7 fős csapat nem rettent meg még a kevésbé „tiszta” feladatoktól sem, így Tibor és Attila sales managerek teljesen természetesen és nyugalommal takarították ki Amálka, a ló lakhelyét, amit az állat egy-egy puszival meg is köszönt nekik.
„Imádom az állatokat, otthon is van több tengeri malacunk és egy kutyánk, Mogyoró, így nagyon szívesen jöttem segíteni” – meséli Tibor.

Volt, akinek hálásabb feladat jutott, és takarítás közben össze is tudott barátkozni a kennel lakójával. Így kötött barátságot Zsuzsa és Szuflé, a 10 éves barna-fehér foxi keverék kan kutyus.
„Nekem sajnos nincsen saját állatom, mert egy kicsiny panelban lakom párommal, aki egy apróbb szőrgombócot sem bírna elviselni a lakásban. Ennek ellenére viszont nagyon szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, így nagyon örültem, hogy ki tudtunk jönni kicsit segíteni a Noésoknak. Ők nagyon hálásak a segítségért, nekünk pedig jó csapatépítő program, kikapcsolódás és szuper érzés segíteni az állatoknak is” – nyilatkozza Zsuzsa, az Inecto Naturals junior termékmenedzsere.

A személyes segítésen kívül az Inecto Magyarország május 1. és augusztus 31-e minden eladott termék után 7 Ft-al a Noé Állatmenhelyet támogatja, és már a kampány első hónapjában 16 024 db Inecto termék került értékesítésre.
„Nagyon örülünk a közös munkának, hálásak vagyunk az Inecto csapatnak és nagyon reméljük minél több terméket sikerül még eladniuk a maradék három hónapban, mert az otthonban nagy szükségünk van minden egyes forintra. És mit is mondhatnék még? Szeretettel várjuk vissza őket!” – nyilatkozza Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője.Vásárolj tudatosan és ezzel a NOÉ Állatotthon védenceit támogatod!
Segíts a NOÉ Állatotthon Lakóin Inecto Naturals termékekkel!

Ha 2016. május 1. és augusztus 31 között bármilyen Inecto Naturals terméket vásárolsz, termékenként 7 Ft-tal támogatod a NOÉ Állatotthon lakóit!

Neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd az Inecto Naturals 100% Organikus Argán vagy Kókuszolajjal dúsított termékek kényeztető hatását, közben pedig az édes nyusziknak és kutyusoknak, cicáknak és egyéb állatoknak is segítesz!

Az Inecto Naturals termékek mindegyike VEGÁN és előállításuk során NEM VÉGEZNEK ÁLLATKÍSÉRLETEKET!
A termékeket megvásárolhatod a DM, a Rossmann, az Auchan és a TESCO üzleteknben. Valamint a linken található webshopban is!http://inecto.hu/inecto_landing/Az Inecto Magyarország és a Noé Állatmenhely az ott lakó állatok nevében is köszöni szépen minden Inecto vásárlónak az eddigi támogatást!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában