Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Dávid Merlini az állatotthonban
2004.12.02.

November egyik napsütéses délutánján, gyönyörű Mercedes gurult be állatotthonunk kapuján. Aki kiszállt belőle nem volt más, mint Dávid Merlini a híres Illuzionista.
Nagy állatbarát révén úgy döntött, segít gazdikat keresni négylábú lakóink számára. Merlini úr hamar barátságot kötött Mohossal, az 1 év körüli, zsemle színű, kan kutyussal és a többi kis árvával is.
A találkozás alapítványunk munkatársainak talán izgalmasabb volt, mint állatainknak, hiszen személyesen tudhattuk meg, milyen érzés volt, több órán keresztül betonba öntve várni, hogy azután a jéghideg Dunába engedjék.
Szerencsére mint azt láthattuk, súlyosabb sérülések nélkül "megúszta" a lehetetlennek tűnő mutatványt. Egy elhivatott állatvédőről lévén szó, mi ennek duplán örültünk, hiszen az ő segítségével talán még több gazdira váró kutyának találhatunk végleges otthont.

A látogatás óta többször beszélgettünk és talán sikerül megszerveznünk egy Örökbefogadási napot, ahol Dávid Merlini személyesen adhatja át szerencsésebb védenceinket új gazdájuk részére.


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában