Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Bakancsos is kutyaiskolás lett!
2016.07.11.

Mai napi iskolás kutyusunk Bakancsos!
Adatlapja:http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&aid=3103

A NOÉ Állatotthon partner kutyaiskolája a Rákoscsabai Kutyaiskola, mely az állatotthon területén működik. Az együttműködésünk jegyében egy új programba kezdtek. Mivel szeretnék, ha minél több kutyus gazdira találhatna, ezért mindig úgy segítenek és abban, amihez a legjobban értenek.

Kiválasztottak 7 kutyát, minden kutyára jutott egy önkéntes "gazdi" lelkes klubosaik közül, és oktatói segítséggel, tanfolyami jelleggel, 6 héten át minden hétvégén igyekszenek a kutyának alapvető feladatokat tanítani (ül, fekszik, láb mellett sétál, laza póráz, stb...), és ezáltal "örökbefogadhatóbbá" tenni.
A következő napokban bemutatkozik egy - egy kutya részletesebben is, hátha megtetszenek valakinek!

Mai napi védencünk Bakancsos!
Adatlapja:http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&aid=3103

Bakancsossal a vele foglalkozó klubosunk, Dóra beszámolóján keresztül ismerkedhettek meg:
"Bakancsos egy nagyon érdeklődő,a vilàgra nyitott kutya. A kíváncsisága miatt hajlamos a meglógásra,nyakörvből kibújásra,de első szóra/kérésre abbahagyja. Egy kis törődés és figyelem után erről könnyen leszoktatható. Emberre nagyon figyel, semmilyen agressziót nem mutat,a falatot is nagyon szépen veszi el kézből. Némely kutyával a viszonya elsőre tartózkodó, hajlamos a dominálásra, de pár perc együttlét után már csóvál, és a feszültsége elillan. Élvezi,hogy tanulhat,hogy foglalkoznak vele,első alkalomtól kezdve csodásan sétál pórázon, érzi,és érti,hogy mit szeretnék Tőle. Bújós,az ember társasága megnyugtatja.
Étellel is jól motiválható,de a simogatásnak még jobban örül. A 6 hetes oktatás letelte után biztos vagyok benne,hogy az ültetéssel,fektetéssel és helyben maradással sem lesz probléma,Bakancsos azokat is lelkesen hajtja majd végre. Csodás társává válhat bárkinek, aki vele képzeli el az elkövetkezendő 15 évet!"

Ha valakinek megtetszene Bakancsos, a Noés adatlapján megtalálható elérhetőségen tud érdeklődni róla.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában