Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Újabb iskolásunk, Keringő
2016.07.05.

Mai napi iskolás kutyusunk, a MiniMenhely részlegünk védence Keringő!
Adatlapja:http://www.minimenhely.hu/index.php?pid=1&aid=357
A NOÉ Állatotthon partner kutyaiskolája a Rákoscsabai Kutyaiskola, mely az állatotthon területén működik. Az együttműködésünk jegyében egy új programba kezdtek. Mivel szeretnék, ha minél több kutyus gazdira találhatna, ezért mindig úgy segítenek és abban, amihez a legjobban értenek.

Kiválasztottak 7 kutyát, minden kutyára jutott egy önkéntes "gazdi" lelkes klubosaik közül, és oktatói segítséggel, tanfolyami jelleggel, 6 héten át minden hétvégén igyekszenek a kutyának alapvető feladatokat tanítani (ül, fekszik, láb mellett sétál, laza póráz, stb...), és ezáltal "örökbefogadhatóbbá" tenni.
Ezen a héten minden nap bemutatkozik egy kutya részletesebben is, hátha megtetszenek valakinek!

Mai napi iskolás kutyusunk, a MiniMenhely részlegünk védence Keringő!
Adatlapja:http://www.minimenhely.hu/index.php?pid=1&aid=357

Keringővel a vele foglalkozó klubosunk, Kati beszámolóján keresztül ismerkedhettek meg:
"Kedves Emberek, akik kutyát fogadnátok örökbe a Noéból! Ismerkedjetek meg Keringővel, a gyönyörű németjuhászmix szukával.
Keringő egy nagy mackó, amikor kinn van velem tele pofával mosolyog a világra, annyira boldog, hogy sétálhat, tanulhat, hogy ember foglalkozik vele. Már a második alkalommal megismert és nagy csóválással fogadott. Ő már nem húz, nem ugrál, szeret kényelmesen elsétálni az ember mellett és időnként szaglászni. Kedves, barátságos természet, megállapodott, felnőtt kutya.
Az ember társaságáért rajong, ha leülsz mellé azonnal odafekszik melléd és várja, hogy simogasd. Nagyon figyel mindenre, gyorsan megtanulta a fekszik és az ül szavak jelentését.
Elengedésnél állandóan az emberen van a fél szeme és első hívásra bejön. Keri igazi társa lehetne középkorú vagy idősebb embernek, családnak. Szerintem ő egy álomkutya kategória és szívből kívánom, hogy valaki vegye észre mekkora kincs egy ilyen kedves, nyugodt kutya!
Köszönöm a lehetőséget, hogy a Menhelyprogram résztvevője lehetek."
Ha valakinek megtetszene Keringő, a Noés adatlapján megtalálható elérhetőségen tud érdeklődni róla.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában