Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Megpróbáltuk, nem sikerült
2016.07.01.

Nagyjából 2 hetes, kerítésbe akadt őzgidához kértek segítséget a 17. kerületbe. A lelkiismeretes megtaláló kiszabadította és biztonságos helyen elhelyezte, amíg érte mentünk. Elsőre nem tűnt nagynak a baj, a testén és a fején néhány friss seb. Jó kondíciójú, szép állapotú, egészséges suta bébi volt.
Sikerült megetetni és úgy tűnt minden rendben lesz ... Sajnos az állapota óráról órára romlott, infúziót kapott, de sajnos már enni sem tudott.
Az orvosi vizsgálat kiderítette, hogy ami kívülről nem tűnt súlyos sérülésnek a buksiján, az igazából nagyon súlyos belső sérüléseket takart. A koponya csontja összetört, a nyaki csigolyája elroppant. Ahogy a sérülésekkel kapcsolatos ödéma nőtt, úgy romlott az állapota. Végül már nagyon komoly idegrendszeri tünetek mutatott, bizonyára hatalmas fájdalmakkal.
Elengedtük ... reméljük, hogy ahol Ő van már, ott minden jó
Megszakad a szívünk és sajnáljuk, hogy nem sikerült.
Nem tudhatjuk, hogy mitől ijedtek meg annyira, hogy a mamája magára hagyta, Ő pedig rémületében szó szerint szétverte magát. Kérünk mindenkit vigyázzunk a vadon élő állatokra is! Ne engedjük a kutyánkat kergetni őket, ne biciklizzünk, motorozzunk olyan területen ahol ezzel zavarjuk, veszélyeztetjük Őket. Ez az időszak különösen érzékeny, hiszen nagyon sok a gida, a borjú, a kölyök! Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában