Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Két ataxiás kölyök, Zselé és Hab ideiglenes befogadót keres!
2016.06.24.

Abony Zselé és Hab az emberi felelőtlenség áldozatai!
Egy "felesleges" szaporulatban születtek nyolcad magukkal, 2016. február végén. A mamájuk tulajdonosa annyira nem foglalkozott velük, hogy a picik pocakjában és beleiben elképzelhetetlenül sok féreg fejlődhetett ki. A bélférgek által kibocsátott mérgező anyagok miatt az egyik pici meghalt, míg Hab és Zselé életveszélyes állapotba került. Az úgynevezett féregtoxikózist kis híján őket is megölte, 1 hét megfeszített küzdelem árán orvosainknak sikerült az életüket megmenteni, de a rengeteg méreganyag károsította a kicsik központi idegrendszerét. Emiatt jelenleg akaratlanul remeg a fejecskéjük és az egész testük, valamint nehézkesebb a mozgásuk. Ettől függetlenül mind a két baba hihetetlenül kedves, játékos, érdeklődő és bújós.Eljött az idő amikor mi, minden igyekezetünk ellenére, menhelyi körülmények között már nem tudjuk tovább fejleszteni őket. De látjuk, hogy mennyire tanulékonyak, mennyire haladnak napról-napra. Ezért SOS ideiglenes befogadókat keresünk a kölyköknek, hogy szerető gondoskodás mellett fejlődhessenek. Ezzel esélyt kaphatnának egy boldog, teljes életre!
Zselé egy rövidebb lábú, inkább tacskóra emlékeztető testfelépítésű, pihe puha szőrű kan kölyök.
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!!!Hab egy kicsit nyúlánkabb, inkább terrierre hasonlító testfelépítésű. Habnak néhány hete volt egy kisebb epilepsziára emlékeztető rohama. Azonnal kivizsgáltattuk, de az orvosok nem találtak semmi gondot és azóta nem ismétlődött meg.
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!!!Mind a két prücsök imád játszani, mindenük a labdázás, hancúrozás, birkózás. Imádják az embereket, imádnak, bújni, bármit megtesznek a simogatásért. Pont olyanok, mint a többi 3-4 hónapos kölyökkutya, egy kis plusz mozgással. A remegésük, mely minden izgalomra fokozódik és a csetlő-botló, lábösszeakadó mozgásukra elsőre talál összeszorul az ember szíve, de elég néhány másodperc velük és már csak a bohókás kölyökkutyát látjuk bennük.Hiszünk abban, hogy az állapotuk még nagyon sokat javulhat. Hogy családi, inger-gazdag környezetben sokkal gyorsabban fejlődnek majd. Ehhez keresünk partnereket!
Természetesen mi mindent biztosítunk a számukra, orvosi ellátást, oltásokat, ha szükséges élemet is. Amit kérünk "csupán csak" a szeretet és sok-sok foglalkozás!

Ha lennél kicsi Hab vagy Zselé Angyala, akkor
hívd a 06 70 38 39 480 telefonszámunkat, vagy írj az info@noeallatotthon.hu címünkre!Ha hazaviszed valamelyiket csak szeretned kell, sokat játszanod vele - a többit mi megoldjuk! Na meg Ők, akik cserébe a szemed láttára cseperednek majd "másból" unalmas "normálissá" ... de mit tegyünk, ha ez kell a boldog, teljes élethez ...Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában