Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pulyka a vak sármőr öregúr
2016.06.10.

Pulyka a kopasz, vak sármőr öregúr.
Pulyka kb 2004. születésű, de mindenképpen bőven 10 pluszos puli jellegű öregúr, akit az Animal Life Szergényi menhely a pápai gyepmesteri telepről mentett. Információink szerint mielőtt bekerült a gyepmesteri telepre az egész életét egy láncon sínylődve töltötte, amit semmiképp nem nevezhetünk életnek. A szőre borzasztó állapotban volt, amikor rendbe tették kiderült, hogy a teste nagy részén teljesen kopasz. Csak a szőrtelen pergamen szerű bőre csillog összesatnyult kis testén, alatta rajzolódik az összes csigolyája és bordája.
Van ennél nagyobb baj is. Szőrnyírás előtt mindenki azt hitte, hogy a borzasztó szőrpáncéltól nem lát, de sajnos így rendbe téve is teljesen vak. Hogy mit lehet vele tenni és mennyire tartós ez az állapot azt majd szemész szakorvosi vizsgálat után tudjuk meg.

Minden rossz ellenére Pulyka úr, igazi kiskakasként viselkedik. Minden nőnemű élőlénynek hevesen udvarol és minden hímneműnek szeretné megmutatni ki az úr a háznál. Teszi mindezt remegő, rogyadozó lábaival, aszott kis testével és világtalan tekintetével. Mert Őt mindez nem érdekli, szemmel láthatóan maga mögött hagyta múltja összes borzalmát. Imádja az embereket, imádja az ÉLETet, boldog és állandóan vigyorog. Imádni való öregúr!

Pont amiért ennyire imád élni, nagyon-nagyon reméljük, hogy nem a NOÉ Állatotthon lesz az utolsó állomás az életében. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig az emberek elvettek tőle: a kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Pulyka chipezett, oltott és ivartalanítás után fogadható örökbe.

Pulyka adatlapja, még több képpel:
http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&aid=3295Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában