Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Solti Ágica Menedéknek vittünk egy kis segítséget
2016.06.10.

Állatvédő körökben bombaként robbant egy kétségbeesett facebook poszt a solti Ágica Sérültállatok Menedéke vezetőjétől, melyben arról számol be, hogy pénzhiány miatt nem tudott ivartalanítani egy vemhes nőstény cicát, aki emiatt megszülte kicsinyeit. ÉS további szaporulat várható, mert több vemhes állat is van a gondozásában.Az első sokk után azonnal felvettük vele a kapcsolatot. Hála a nagyon jó együttműködésnek, azonnal segíteni tudtunk. 4 nagyvemhes állat ivartalanításával megoldódott a legsürgetőbb probléma.

Természetesen szerettük volna személyesen is megnézni a menedéket, megismerni a munkájukat, így egy autónyi élelemmel felpakolva elindultunk Soltra.

A menhelyvezető - Ágica - nagy szeretettel és együttműködően fogadott minket. A menedéken látszik, hogy nagy álmokkal indult. Zárt kennelek, biztonságosan elkülönített kutyák. Nincs túlzsúfoltság, nincs veszélyes falkatartás. Senki nem beteg és már nem is vemhes.De mintha egy pillanatban megállt volna az idő. Félbehagyott építkezés, félkész kennelek és tárolók. Mi az oka? A menhelyvezető súlyos betegsége. Ágica betegsége és mindaz amit ezzel jár. Szegény nehezen mozog, gondot jelent számára az állatok ellátása. A korábban nagyreményű Alapítvány mellől elfordultak a támogatók, az önkéntesek. Jelenleg fia és annak barátai látják el az állatokat. A cicák a saját otthonukban vannak, a kutyák a menedéken.Ha már lent voltunk nem csak vittünk, hanem hoztunk is. Velünk jött az a bizonyos cicacsalád, ma már a NOÉ Állatotthon Macskamentő csoportjának gondozásában vannak és gazdit keresnek! POLKA MAMA ÉS KÖLYKEI!

Jelen pillanatban a legnagyobb gondjuk a menedéken a villany és vízhelyzet. Az aggregátoruk elromlott. Kérjük, aki esetleg teheti támogassa őket ennek a nagy probléma megoldásában.
Ágica Sérült Állatok Menedéke facebook oldala

Hamarosan visszatérünk Soltra és Ágicához, további segítséggel!
Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814
Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.Hálásan köszönjük! Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmentő munka!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában