Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Törökszentmiklósi tavaszi oltás
2016.06.10.

A törökszentmiklósi Befogad-Lak menhely már tavaly is benne volt a NOÉ Állatotthon MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉBEN. Már akkor leesett az állunk, hogy a körülményeikhez és borzasztóan szűkös anyagi lehetőségeikhez képest milyen rend, tisztaság és szervezettség van a menhelyen.Mindez semmit sem változott. Mindig öröm hozzájuk menni. Az összes állatokkal foglalkozó segítőből, önkéntesből árad az állatszeretet és a felelősség.Idén folytattuk a tavaly elkezdett munkát. A kutyák egyedi azonosító mikrochip-et, oltást és parazitamentesítést kaptak, természetesen a menhely ellátó állatorvosa és asszisztense segítségével - hálásan köszönjük a segítségüket! -, a NOÉ Állatotthon Alapítvány finanszírozásában.

A legnagyobb szomorúságunkra nagyon sok ismerős kutyával találkoztunk, de természetesen vannak új srácok is. Minden kennel ragyog a tisztaságtól, pedig a telepen nincs folyóvíz. A kutyák kedvesek, jól szocializáltak, látszik a sok törődés, szeretet és a rendszeres hétvégi sétáltatónapok. Rengeteg állatról gondoskodnak, szó szerint minden egyes négyzetméter így vagy úgy, de szállást biztosít egy rászorulónak. Aki azon a környéken lakik, bátran ajánljuk, válasszon onnan új családtagot magának.Persze mi is választottunk, velünk Tipegő jött haza, a mi háromlábú kis csodánk!A következő nagy oltás ősszel esedékes náluk, az már biztos, hogy abban is a segítségükre leszünk. De folyamatosan figyelemmel kísérjük a munkájukat, a nehézségeiket és évközben is amiben csak tudunk segítünk továbbra is!

Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814
Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.Hálásan köszönjük! Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmnentő munka!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában