Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Törökszentmiklósi tavaszi oltás
2016.06.10.

A törökszentmiklósi Befogad-Lak menhely már tavaly is benne volt a NOÉ Állatotthon MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉBEN. Már akkor leesett az állunk, hogy a körülményeikhez és borzasztóan szűkös anyagi lehetőségeikhez képest milyen rend, tisztaság és szervezettség van a menhelyen.



Mindez semmit sem változott. Mindig öröm hozzájuk menni. Az összes állatokkal foglalkozó segítőből, önkéntesből árad az állatszeretet és a felelősség.



Idén folytattuk a tavaly elkezdett munkát. A kutyák egyedi azonosító mikrochip-et, oltást és parazitamentesítést kaptak, természetesen a menhely ellátó állatorvosa és asszisztense segítségével - hálásan köszönjük a segítségüket! -, a NOÉ Állatotthon Alapítvány finanszírozásában.





A legnagyobb szomorúságunkra nagyon sok ismerős kutyával találkoztunk, de természetesen vannak új srácok is. Minden kennel ragyog a tisztaságtól, pedig a telepen nincs folyóvíz. A kutyák kedvesek, jól szocializáltak, látszik a sok törődés, szeretet és a rendszeres hétvégi sétáltatónapok. Rengeteg állatról gondoskodnak, szó szerint minden egyes négyzetméter így vagy úgy, de szállást biztosít egy rászorulónak. Aki azon a környéken lakik, bátran ajánljuk, válasszon onnan új családtagot magának.



Persze mi is választottunk, velünk Tipegő jött haza, a mi háromlábú kis csodánk!



A következő nagy oltás ősszel esedékes náluk, az már biztos, hogy abban is a segítségükre leszünk. De folyamatosan figyelemmel kísérjük a munkájukat, a nehézségeiket és évközben is amiben csak tudunk segítünk továbbra is!

Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814
Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.



Hálásan köszönjük! Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmnentő munka!



Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában