Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ismét a püspökladányi menhelyen segítettünk
2016.06.10.

Ismét, most már sokadszor, a püspökladányi menhelyen tartottunk segítőnapot. Püspökladány és környéke a szaporítók, illegális kutyagyárak Mekkája. Rengeteg ember él ezen a környéken mélyszegénységben, az utcák, erdők tele vannak kóbor kutyákkal. Ebben a környezetben működik ez a pici menhelye. Eta a menhely vezetője és családja, egyedül, önkéntesek nélkül, folyamatos szélmalomharcot vív a kutyákért.A pici menhely apró kenneljeiben hatalmas a zsúfoltság. Itt kétféle kutya van, szaporítók "maradékai", kizsákmányolt, beteg, "márnemkhoznakhasznot" kutyák. És pórázt sosem látott, antiszociális, lehetőleg fekete keverékek.Már szinte hagyomány, hogy egy évben kétszer - háromszor eljövünk és segítünk amiben kell. Ezúttal ismét a kutyák oltásában és egyedi megjelölésében segédkeztünk a telep ellátó állatorvosának. Természetesen a felhasznált anyagokat,oltásokat, microchipeket a NOÉ Állatotthon biztosította a MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTÜNK keretében.No és persze nem jöttünk haza üres kézzel. A NOÉ Állatotthon csau-csau fajtamentése és boxer mentése lett gazdagabb 5 új kutyával. Természetesen mind az öten kizsákmányolt, ezerszer ellett, beteg, sérves, öreg kutyák.

Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814
Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.Hálásan köszönjük! Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmnentő munka!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában