Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ismét a püspökladányi menhelyen segítettünk
2016.06.10.

Ismét, most már sokadszor, a püspökladányi menhelyen tartottunk segítőnapot. Püspökladány és környéke a szaporítók, illegális kutyagyárak Mekkája. Rengeteg ember él ezen a környéken mélyszegénységben, az utcák, erdők tele vannak kóbor kutyákkal. Ebben a környezetben működik ez a pici menhelye. Eta a menhely vezetője és családja, egyedül, önkéntesek nélkül, folyamatos szélmalomharcot vív a kutyákért.A pici menhely apró kenneljeiben hatalmas a zsúfoltság. Itt kétféle kutya van, szaporítók "maradékai", kizsákmányolt, beteg, "márnemkhoznakhasznot" kutyák. És pórázt sosem látott, antiszociális, lehetőleg fekete keverékek.Már szinte hagyomány, hogy egy évben kétszer - háromszor eljövünk és segítünk amiben kell. Ezúttal ismét a kutyák oltásában és egyedi megjelölésében segédkeztünk a telep ellátó állatorvosának. Természetesen a felhasznált anyagokat,oltásokat, microchipeket a NOÉ Állatotthon biztosította a MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTÜNK keretében.No és persze nem jöttünk haza üres kézzel. A NOÉ Állatotthon csau-csau fajtamentése és boxer mentése lett gazdagabb 5 új kutyával. Természetesen mind az öten kizsákmányolt, ezerszer ellett, beteg, sérves, öreg kutyák.

Ahogy mindig, ez a segítő akció is CSAK VELETEK SIKERÜLHETETT! Ezért arra kérünk, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány MENHELYSEGÍTŐ PROJEKTJÉT, melynek egy elkülönített számlaszáma van, ezzel is garantáljuk az adományok kezelésének átláthatóságát és hogy a segítség biztosan célba jut!

MagNet Bank 16200175-11537814
Külföldről történő utaláshoz
IBAN: HU25 1620 0175 1153 7814 0000 0000
MagNet Magyar Közösségi Bank
Swift kód: HBWEHUHB
1062 Bp., Andrássy út 68.Hálásan köszönjük! Nem állunk meg, megyünk tovább, oda ahol a legjobban elkél a segítség! Egyetlen feltétele van a projektbe való bekerülésnek, a felelős állatmnentő munka!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában