Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Elektra az elhanyagolás áldozata!
2016.06.07.

Elektra extra súlyos demodicosisban, vagyis szőrtüsző atka fertőzésben szenved. A betegség minden nyavalyájával együtt, az egész kicsi teste gyulladásban, felfertőződött sebekkel borítva. Ez a betegség nem ritka, általában valamilyen felismerhető kiváltó oka van, például allergiás reakció a bőrön (akár bolhára, akár ételre), vagy az immunrendszer hirtelen lecsökkenése valamilyen társ betegség miatt. Kezdeti stádiumban jól kezelhető és megfékezhető. Fogalmunk sincs Elektránál mi indította be, de az tény, hogy teljes elhanyagolása, kezeletlensége miatt mostanra már teljesen átvette a hatalmat a pici test felett.
Természetesen kezeljük Őt, gyógyszereket, immunerősítést és speciális étrendet kap és hetente 5-6x különböző gyógyfürdőket.
Imád fürdeni, még akkor is, ha a fürdetői egy része nagyon büdös, még akkor is, ha durván kell velük dörzsölgetni a gyulladt, sebes bőrét. Tulajdonképpen mindent imád, csak ember közelébe lehessen. Igazi, kis küzdő CSODA Ő. Mi pedig boldogok vagyunk, mert, ha lassan is, de már látszik némi elmozdulás, már látszik némi javulás. Tehát a kezelés folytatódik.
Kideríteni nem tudjuk, hogy ki a felelős azért, hogy ilyen állapotba került, de mindent megteszünk, hogy a jövője már egy igazi családtagként élő kutyához méltó legyen! A gyógyulás hosszú lesz, de Ő is és mi is végig csináljuk!
Elektra, fiatal maximum 4 éves, ivartalanított nőstény kutya. Érdeklődni róla a 0+ 70 38 39 480 telefonszámunkon lehet! Nem zárkózunk el attól, hogy lassan örökbeadjuk, ha valaki vállalja a kezelése folytatását és ennek alakulásáról a szoros kapcsolattartást a NOÉ Állatotthonnal. A kezelés, a speciális étrend, az immunerősítők nagyon sokba kerülnek és bármikor jöhet egy váratlan fertőzés, vagy valamilyen komplikáció. Tehát olyanok jelentkezését várjuk, akik ezt jól átgondolták és felelős döntést hoztak!
Addig is a támogatásotokat kérjük Elektra gyógyulásához és a gyógyulásának költségeihez. Megint nagyon sok a beteg, drága gyógyszert, kezelést műtétet igénylő állatunk. A Ti segítségetekkel további rászorulóknak, nagy bajban lévőknek is tudunk segíteni!

Támogathatod közvetlenül Őt az adatlapján keresztül, virtuális örökbefogadással:http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&aid=3280

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
EURO számlánk: 11763103-13106883
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük a megjegyzés rovatba beírni Elektra!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre már SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában