Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Totó tacskó úrfi és ripityára tört csontjai
2016.06.01.

Ez a gyönyörű tacskó úrfi Totó. Egy nagyon forgalmas út mellé dobták ki őt, a tragédia sajnos nem váratott magára sokáig. Szerencsétlen elhagyott kutyuson néhány nap céltalan várakozás, téblábolás és kórborlás után átment egy autó. Valamilyen, szó szerint csoda folytán túlélte ... Persze a kidobott kutyával senki nem rohant azonnal az állatorvoshoz. Magányosan, ellátatlanul vészelte át a baleset utáni sokkos állapotot, a fájdalmakat, a rémültséget - szó szerint minden csontja eltört a hátsó felében.
Mindezek ellenére mégis azt mondhatjuk, hogy hatalmas szerencséje volt, mert volt valaki, valaki aki amint tudomást szerzett róla azonnal rohant érte. Így Totó, ugyan már nem teljesen friss sérülésekkel, de a NOÉ Állatotthon gondozásában, kórházban van. A medencéje, mind a két csípője, a combfejei ripityára törtek, leszakadtak a gerincéről és a keresztcsontról. A farka eltört és leszakadt a gerincéről ...
És Ő ennek ellenére talpon van. Ő élni, gyógyulni akar! A legjobb helyen van ,ár, hiszen a mi CsodaBoda dokink "imád" legózni. Ha valaki, akkor tudjuk, hogy Ő újra összerakja Totót. Bár mind a két oldala borzasztó állapotban van, de az egyik oldalával kezdi, azzal amelyiket egyáltalán nem tudja használni, ahol sajnos nagyon úgy tűnik, hogy idegi kiesés is van.
Mi hiszünk a CSODÁban, hisszük, hogy ez a fiatal, nagyjából 2 éves tacskó úr fog még önfeledten szaladgálni. Olyan sokszor láttunk már hasonlót, van mi erősítse a hitünket!
Totó előtt nagyon hosszú út áll. Műtét / műtétek, fizioterápia, gyógyszeres terápia és az egyéb szükséges kiegészítő kezelések. Kérjük, támogassátok Totó felépülését, megérdemel egy új, fájdalmak nélküli boldog életet!
Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
EURO számlánk: 11763103-13106883
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük a megjegyzés rovatba beírni Toto!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre már SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában