Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ada és a srácok két keréken
2016.05.17.

Na, csapassunk srácok, avagy Ada két keréken.
Ada az óbecsei menhelyről került gondozásunkba. Fiatal 2014-ben született, fekete színű tacskó keverék szuka kutyus. Elgázolta egy autó, ezért a hátsó lábai bénák. Ilyen állapotban élt az óbecsei menhelyen nagyjából 1 évig, ahol lelkiismeretesen gondoskodtak róla, kapott kerekes kocsit is, melyet nagyon ügyesen használ.
Azért vettük a gondozásunkba, mert hiszünk benne, hogy fizioterápiával, masszázzsal, esetleg hidroterápiával sikerül egy kicsit javítani az állapotán. Az első ortopédiai vizsgálaton túl van. A röntgen alátámasztotta, hogy a baleset következtében eltört a 9 és a 10-es csigolyája. Műtét nélkül a csontok spontán gyógyultak, fájdalma nincs. Ortopédiai műtéti megoldás nincs sajnos. De tudja mozgatni a hátsó lábait, némi reflex van, bár tudatos reakció nem váltható ki a fájdalomra.
Azonnal megkezdjük a fizioterápiás kezelését, azt reméljük, hogy célzott foglalkozással sikerül az idegeket, tudatos agyi irányítás nélkül, emlékeztetni némely funkcióra és ezzel javíthatunk a mozgásán, az életminőségén.
Mindettől függetlenül Ada egy igazi bohókás kutya, aki nagyon mozgékony, imád játszani, bohóckodni és mindene a simogatás a kényeztetés. Az egész kutya egy hatalmas életöröm és életigenlés. Csak bele kell nézni a csillogó szép szemibe és rájövünk, hogy érdemes ... hogy Ő élni szeretne tűzön vízen át! Rajtunk nem múlik, Ada élni fog és mi mindent megteszünk, hogy ez az élet a lehető legmozgékonyabb legyen. Támogatásotoknak köszönhetően elkészül az új és modern kerekeskocsija, amivel száguldozhat amerre csak akar.
Most éppen ideiglenes befogadó csemetéivel nyomják a versenyt.
Nem tagadjuk abban reménykedünk, hogy rajtunk kívül más is meglátja a csodát ebben a kis fekete kutyában és nem riad vissza attól, hogy a családjába, az otthonába fogadja. Mi minden támogatást megadunk majd és egészen biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni!

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.
Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Ada virtuális örökbefogadással támogatható ITT:
http://noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&aid=3136
További képek Adáról
ITTMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában