Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Aggódunk Tiáért!
2016.03.22.

Aggódunk, nagyon aggódunk Tiáért!
Tia, az a rottweiler szuka kutyus, aki évekig élt rövid láncon, a saját ürülékében, éhezve, hatalmas daganatokkal. Az ügyét a bíróság extra gyorsított eljárásban tárgyalta, a volt tulajdonosát bűnösnek találta és elítélte állatkínzás vétségben.

(előzmények: ITT

De Tia sajnos ettől nem gyógyult meg, sőt bajban van. Végtelenségig legyengült szervezete nem tud megerősödni, hiszen küzdenie kell a daganatokkal is. Eddig vártunk a hatalmas műtétekkel, szerettük volna, ha legalább egy keveset magára tud szedni, egy kicsit megerősödik. De Tia szervezete kezd besokalni, kezdi elveszteni a harcot. Így bármennyire is kockázatos orvosainkkal átbeszélve a helyzetet úgy döntöttünk belevágunk az operációba. Elkészült egy friss vérkép, ugyan a jótól messze van, de most úgy tűnik ez a kisebb kockázat. Ha tovább várunk a rák elevenen falja fel szerencsétlen Tiát.
Sajnos egyre kevesebbet látjuk talpon, egyre rosszabbul eszik, egyre ritkábban csóvál, egyre halványabb a fény a szemében. De bújik, bújik, bújik és egy kis simogatás újra erőt ad neki.
Borzasztóan aggódunk, de muszáj megpróbálnunk. Ma, ha minden jól alakul, akkor Tia átesik a borzazstó nagy operáción, két óriási gyerekfej nagyságú daganat eltávolítása és ki tudja mit találnak még belül ... Nem gyakran, de most tényleg félünk. És nagyon szorítunk, hogy Tia túlélje a műtétet és felépülve megtapasztalhassa milyen is a boldog, kényelmes és biztonságos élet ... Reménykedünk, hogy nem jött számára későn a segítség ...

(előzmények: ITT

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában