Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nyanya NOÉs CSODÁja :)
2016.02.29.

Hű mi történt ma, egy igazi NOÉs CSODA!!!! :)

GAZDIS LETT NYANYA KUTYUSUNK!!!! Az egymillió éves, félszemű, süket és vak bejgli Nyanyánk. Tavaly nyáron találták borzasztó állapotban a véncsontot. Óriási sérve volt, a szőre, a szemei, a fogai borzasztó állapotban voltak. Se chip, se gazdi ... :(Nyanyus állapota és öreg kora ellenére túl élt és gond nélkül felépült a hatalmas sérvműtétjéből, majd szintén "könnyedén" abszolválta a szemgolyó eltávolító műtétet. Az elmúlt hónapokban teljesen beépült a NOÉ gyengélkedő részlegébe. Ugyan öregesen, vakon és szinte teljesen süketen, de maga által alakított napirend és szertartások szerint élte az életét. Mi pedig egészen biztosak voltunk benne, hogy Nyanya már itt marad velünk.
Adatlapja: ITT!!!!!!De néhány napja csörgött a telefonunk és egy kedves női hang iránta és csak is iránta érdeklődött. És ma eljött a mi vén csontunkért.Ahogy ültünk az irodában és intéztük a hivatalos formaságokat, Ő ölében az öreg, kicsit megszeppent kutyával és azt súgta a fülébe: "tudod milyen régóta kereslek Téged?" Le sem tudom írni azt a boldogságot amit nekünk ez a néhány szó jelent.
Nyanya mától GAZDIS kutya, mert eljött érte egy Angyal, aki CSAK Őt kereste, akit nem érdekel a kora, az állapota, hogy valószínűleg már nem fognak 10 évet együtt élni! Köszönjük! Köszönjük! Köszönjük! És nagyon-nagyon várjuk a híreket!

Egy záró gondolat: fogadjatok örökbe idős kutyát és beköltözik a házatokba, az életetekbe, a szívetekbe a boldogság! Én már többször kipróbáltam - garantáltan működik!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában