Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Viktor, élt 14 évet....
2016.02.14.

Meghalt, betegen, gazdátlanul, többször elhagyva, egy menhely senki kutyájaként ...

Eredetileg a 2000-es évek elején került a gondozásunkba. Az akkor fiatal, gyönyörű, impozáns kutya. 2003-ban örökbefogadták és mi azt hittük, hogy innentől minden rendben lesz vele. De 10 év múlva, megöregedve, már nem annyira szépen és impozánsan egyszerűen visszahozták, mint valami divatból kiment ruhát. Értetlenül álltunk és nem hittük el, nem hittük el, hgy valaki 10 év után hogyan tud megválni valakitől, akit addig állítólag szeretett. Viktor teljesen összetört. Próbáltuk ót mindenkinek ajánlani, de senkinek nem kellett a nyugdíjas korú, nagytestű kutya. Szegény nem tehetett mást, belenyugodott, beletört, beleöregedett az új helyzetbe. Jó kutya volt, nem követelt, nem erőszakoskodott, élt és talán remélt.

Az utolsó 3 évét velünk élte, a NOÉ Állatotthon volt az otthona. És most itt lett rosszul. Az utóbbi heteket, napokat kórházban töltötte, reménykedtünk, reménykedtünk, hogy igen csak éltes kora ellenére talán még segíthetünk, de most eljött az idő. Eljött az idő a búcsúzásra és nekünk nagyon fáj. De mi nem számítunk, csak az számít, hogy Neki már semmi sem fáj, sem a lelke, sem a teste.


Ég veled Viktor, mi szerettünk és soha-soha el nem hagytunk volna ... Odaát a Szivárványhídon túl, a NOÉ égi falkájában újra gyönyörű szép és impozáns kutya vagy!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában