Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Zelma ... nagyon nagy a baj :(
2016.01.29.

Megint nagy baj van ... :(

Zelma egy tanyán született, egy nem várt szaporulat eredményeképpen. A tanyán élők semmilyen módon nem gondoskodnak sem Zelmáról, sem a testvéreiről, sőt nyilván a szüleikről sem. Mindannyian soványak, férgesek és bolhásak. Egy állatszerető véletlenül talált rájuk és próbál nekik segítséget szervezni.A legnagyobb bajban kicsi Zelma van, mert őt hetekkel, hónapokkal ezelőtt elgázolta egy autó. Orvos sosem látta, talicskába tették összetört kis testét és visszavitték a nélkülözésbe. Zelma túlélte, sántán, fájdalmak gyötrelmében és végtelenül legyengülve, soványan várt a csodájára. A csodája megérkezett, csak attól félünk, hogy későn ...Ő már a NOÉ Állatotthon védence, melegben, szerető kezekben, biztonságban van. DE az első ortopédiai vizsgálatok eredménye lesújtó, arcon csapó és szívbe markoló:
Az mindenki számára látszik és egyértelmű, hogy gond van a teljes hátsó felével A vizsgálat szerint a jobb oldalon medence sérülése van és beroppanásos csípőízület törése, a bal oldalon szintén csípőízület sérülés, combcsontfej elhalással és már jelentős csont felrakódás van ezen a területen. Az összes farokcsigolyája le van szakadva a keresztcsontról. És mivel a sérülés már nagyon régi, így mindegyik már így-úgy spontán rögzült, szervült, ami miatt a műtéti helyreállítás igen csak kérdéses. És, ha mindez nem lenne elegendő, akkor a külső végbél záróizom sem működik, béna.Végig olvasni is borzasztó, hát még átélni, ezzel együtt élni, szerintem elképzelni sem tudjuk azt a borzasztó fájdalmat, amivel ez a csöpp kutya hónapok óta együtt él. Csak gondoljunk bele, hogy mit érzünk, ha belerúgunk a lábunk kisujjával egy szekrény sarkába? És mi az ehhez a borzasztó egészhez? Megint egy olyan eset, ami az emberi elhanyagolás, felelőtlenség, nemtörődömség és közöny miatt alakult így, ilyen borzasztóvá ...

És közben édes kicsi Zelma, aki még nincs 1 éves, egy igazi kölyök szeretne lenni. Próbál lépést tartani, játszani, sírdogálva csóvál Hatalmas, szomorú őzike szemein látszik az elmúlt hónapok minden borzalma.Most gyógyszeres terápiát kap, a fájdalmai csökkentésére és a jövő héten újra ortopédiai vizsgálat. Átbeszéljük a lehetőségeket, mérlegeljük a mit lehet tenni, mennyit nyerhet, mennyit veszthet, milyen áron kérdéseket ... a helyzet nagyon rossz és nehéz. Ő már a mi babánk és mindent meg szeretnénk tenni annak érdekében, hogy biztosítsunk számára egy élhető, fájdalmak és korlátok nélküli, boldog életet.

Tudjátok, a napokban nagyon sok a beteg, kezelésre, műtétre, speciális ellátásra szoruló állat. Kérünk Titeket támogassátok munkánkat, hogy még több rászorulónak tudjunk esélyt adni!

Zelmát közvetlenül virtuális örökbefogadással is támogathatod az adatalapján keresztül: ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB

OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
EURO számlánk: 11763103-13106883
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan Köszönjük Madrina, Álca, Békafej, Ridikül, Manyi, Milka, Stex, Candy és még nagyon-nagyon sok beteg védencünk nevében!!

Hamarosan itt az adóbevallás ideje, kérjük, gondoljatok ránk és kis védenceinkre!
Személyei jövedelemadód 1%-val, most Te is segíthetsz, hogy minél több rászoruló kaphasson még egy esélyt!

Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42Személyi jövedelemadód felajánlásának módjáról részletek, illetve letölthető felajánló nyilatkozat:
http://noeadoegyszazalek.hu/Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában