Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

EGYÜTT EGY KÖZÖS ÜGYÉRT! EGYÜTT AZ ÁLLATKÍNZÁS ELLEN!!!
2016.01.29.Tisztelt Állatbarátok, Állatvédők, Jóérzésű Emberek!

ELJÖTT AZ ÖSSZEFOGÁS IDEJE!

Tüntetésre hívunk Titeket, amit eddig példátlanul közel Állatvédelmi szervezet, közös összefogásban hirdet meg! Talán még ekkora összhang nem volt Magyarország állatbarát közösségében!!!

Találkozzunk február 20-án 13:30-kor a Nyugati Pályaudvarnál, és egyként vonuljunk a Parlament elé! Együtt nem tudnak minket megállítani!

Kérjük, aki tud viseljen kék sálat, mutassuk meg, hogy a célunk az állatok védelme!

Mint köztudott a napokban nyilvánosságra került egy videó, ahol a deteki alpolgármesternek a fia brutális kegyetlenséggel veri szét baseball ütővel egy kiskutya fejét. Ez a szadista, embernek nem nevezhető fiatalkorú személy a felvételen is láthatóan, élvezettel végezte ki ezt az ártatlan, érző állatot. Most ennyit a szomorú tényekről...
Eddig soha nem vonultunk utcára ekkora egyetértésben, de most úgy érezzük eljött az idő, hogy végre hallassuk hangunkat! Elég volt abból, hogy az ilyen emberek mindig megússzák a példás büntetést!
Követeljük, hogy a deteki mészáros ellen a lehető legszigorúbb büntetést szabják ki, és a büntetőeljárást ne söpörjék a szőnyeg alá édesanyja befolyása miatt! Emellett követeljük, h minden bántalmazott állat kapja meg azt a jogi védelmet, ami az állatvédelmi törvényben le van írva, és minden állatkínzó bűnhődjön meg tetteiért.
Itt az idő, hogy mi is a parlament elé vonuljunk és nyomást gyakoroljunk az ítélethozókra!

A Noé Állatotthon Alapítvány nevében is arra kérjük önkénteseinket, támogatóinkat, szimpatizánsainkat, hogy jelenlétükkel erősítsék az összefogás erejét.

A tüntetésre való tekintettel 2016. február 20-án szombaton a NOÉ Állatotthon ZÁRVA lesz!

A szervezők és a mi kérésünk is az, hogy erre a tüntetésre kutyát, vagy más ÁLLATOT NE HOZZATOK MAGATOKKAL! A reméljük nagy tömeg és a Kossuth téri tilalom miatt! Őket most mi fogjuk képviselni!

A tüntetés kiemelten politikai és etnikai nézetektől független, ERŐSZAKMENTES rendezvény lesz. Az engedélyek már mind a kezünkben vannak. A békés, erőszak, garázdaság mentes lebonyolításért a szervezők, köztük a NOÉ Állatotthon Alapítvány, vállaltak teljes körű erkölcsi és anyagi felelősséget. Kérjük, képviseljük ügyünket higgadt fejjel, békés egységként!

NE ENGEDJÜK,HOGY AZ ÁLLATKÍNZÓK ELKERÜLJÉK A BÜNTETÉST!!!! EZ EGY A SOK KIOLTOTT ÉLET KÖZÜL, DE MOST LEHET, HOGY ELKEZDŐDIK VÉGRE EGY ÚJ KORSZAK…..VELETEK! EGYÜTT EGY KÖZÖS ÜGYÉRT! EGYÜTT AZ ÁLLATKÍNZÁS ELLEN!!!

A tüntetés facebook oldala - CSATLAKOZZATOK!: https://www.facebook.com/events/545657992274801/
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában