Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Összetört szívű Csacska Csege újra gazdit keres! :(
2016.01.06.

A Csacska család, vagyis a mama és 7 kölyök a váci Zöld Menedéktől került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Egy felelőtlen állattartásból adódó szaporulat eredménye a kis család. A babák 2015. áprilisában születek és nyáron kerültek a NOÉ Állatotthon gondozásába.Akkor néhány hetes babaként az összes kicsi gazdira talált. Ám szegény Csegének élete első karácsonya nem örömöt, boldogságot és ajándékokat hozott, hanem visszakerült a menhelyre a gondozásunkba. :(Az Ő bűne nem volt más, minthogy megnőtt, szerintük túl nagyra, és nevelés, kutyaiskola nélkül, egy gyönyörű, ám szertelen, neveletlen kamaszlánnyá cseperedett. Befogadói pedig csalódottak voltak, hogy különösebb foglalkozás, tanítás nélkül, magától, nem lett egy fegyelmezett, minden vezényszót ismerő munkakutya.Pedig Csege gazdikereső szövege annak idején pontosan ez volt: "Csege kb. 2015. áprilisi születésű, rövid szőrű, ordas színű szuka kutya. Felnőtt korában feltételezhetően közepes termetű lesz. Leginkább a németjuhászra emlékeztet a kinézete.
Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számára, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is amikor megöregszik. Közepes termete miatt a kutyaovi, később pedig a kutyaiskolai továbbképzés erősen ajánlott számára.
"

Úgy látszik nem hittek nekünk. A maguk módján gondoskodtak róla, hiszen tény, hogy az összes oltását megkapta, valamint az ivartalanításon is átesett, a szerződésben foglaltak szerint.
A kutyával való kapcsolatukról annyit, hogy nem tud pórázon sétálni, nem ismer semmilyen vezényszót, még a fényképezéshez is át kellett vennünk, mert nem bírtak ezzel a "hatalmas" kutyával ...Most már sajnos mindegy is ez. Mert Csege újra menhelylakó. De ami néhány hetesen jó bulinak tűnt, szabadon rohangálni, játszani a tesókkal és többiekkel, figyelni a szomszédos kennelekben a nagyokat, az most rémisztő ismeretlen. Hangosan sír, panaszkodik, magyaráz. Serdülő, törékeny, érzékeny kis lelke nem tudja elfogadni ezt a helyzetet. Mi pedig nagyon féltjük, hogy ebben a sérülékeny korban ne törjön össze teljesen.CSACSKA CSEGE GAZDIT KERES! Növendék, gyönyörű, puha, okos, értelmes szuka kutya. Imád bújni, játszani, bohóckodni. Vágyik a tanulásra, a foglalkozásra, az új dolgokra. Olyan sportos gazdit keresünk a számára, aki kiaknázza jó természetét, aki kutyaiskolába, sétálni, kirándulni jár majd vele. Aki bevezeti az élet dolgaiba. Nagyon jól fog járni vele!

Oltva, chipezve, ivartalanítva keresi új, végleges és biztos családját!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában