Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Még egy karácsonyi ajándék nekünk :)
2015.12.27.

Joe Cocker, a fehér hajú fekete spániel fiú életútja még 2011-ben fonódott össze a NOÉ Állatotthonban, amikor a VI. kerületben megtalálták kikötve. Joe Cocker különös ismertetőjele volt, hogy a feje tetején egy tenyérnyi helyen hiányzott a szőr. Szőre - ugyan nem frissen - de nyírott. Eredeti gazdája nem lett meg. Időközben elkezdett nőni a "haja" és igazán különleges, sőt igazán szexis, hiszen ahol hiányzott, ott hófehér haj nőtt.Gazdijelölt jelentkezett rá Németországból, és a szokásos ellenőrzése után ki is költözött. Nem tartott azonban sokáig az örömünk, mert pár hónappal később 'kezelhetetlenség és összeférhetetlenség' miatt meg akartak tőle szabadulni. Természetesen azonnal intézkedtünk, és Joe visszaköltözött Magyarországra még ugyanabbanaz évben.

Joe azóta az életünk része volt, de mégis csak egy saját családról álmodott, ami csak az övé, és ahol ő nem csak egy a sok-sok közül, hanem a család egyik szeme fénye.

Már 3 éve is teltelt a visszatérését követően, mikor 2015. karácsonya előtt rámosolygott a szerencse, és egy szerető családban álmai valóra váltak :)

Többszöri ismerkedést követően december elején mentünk új otthonába, ahol a családja és kutyatársa, Buffi is hatalmas szeretettel fogadta.
Még a kertet is felfedezték együtt :)
Azóta kaptunk képes beszámolót és karácsonyi üdvözletet is Joe-tól és családjától, amit örömmel osztunk meg veletek :)

"...Joe a 4. naptól kezdve csinálja, mikor hazaérek olyan örömugrálást, sírást, panaszos ugatást produkál, mintha mindig is az én kutyusom lett volna olyan szemrehányóan teszi
De egyébként mindhármunkhoz odajárkál, férjemnek és a lányomnak is hízeleg, csak hát én vagyok az éjjeli virrasztó társa..." :)

Boldog Karácsonyt :)


Köszönjük a gazdiknak, hogy ezt az öreg, majdnem teljesen vak és süket, vén morgós spánielmackót választották :)

Jó pár boldog, együtt töltött évet kivánunk!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában