Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Advent, az elfelejtett adventi ajándék?! :(
2015.12.26.

Advent kutyusunkat 1 évvel ezelőtt találták Ároktőn, iszonyú állapotban testileg, lelkileg romokban volt. Apró testén nem volt szőr, az egész teste, a szeme és mindene fájdalmas gyulladásban volt. Konkrétan az utolsó pillanatban találtak rá. Akkor nagyon sokan támogattátok, sok száz like-ot és ezer megosztást kaptak a róla szóló híradások.


És Advent igazán jó és szófogadó kutya módjára csodálatosan összeszedte magát. Bár az egyik szemére sajnos nem lát, de a szőre/bőre és egyéb bajai maradéktalanul gyógyultak. Élheti teljes növendék kutya életét ... a menhelyen ... mert hogy Adventről mindenki elfelejtkezett. Gyógyulása után már nem tudtunk róla szívfacsaró képeket, híreket posztolni. Miután már nem volt szüksége kórházi ellátásra, kiköltözött a kennelsorra. Bár mi még most is kiemelt figyelemmel vagyunk iránta, de az Őt körülvevő hatalmas érdeklődés úgy elmúlt mintha soha nem lett volna ... sajnos az Ő 5 perc hírneve, nem hozott gazdit :(
És ez a csodálatos, kedves és teljesen egészséges még most is nagyon fiatal szuka kutyus a tavalyi élet-halál küzdelmét, idén egy hideg kennelre cserélte. :(De mi bízunk benne, hogy az adventi csillagok elhozzák számra a legnagyobb CSODÁt, egy igazi, saját családot. Hogy nem azért küzdött, harcolt és dacolt minden körülménnyel, hogy egy menhelyi kennelben töltse a fiatal korát. Talán pont Te vagy az, akire vár, aki beteljesíthető az Ő CSODÁJÁT!

Advent, fiatal, egészséges, játékos, oltott, chipezett, ivartalanított szuka kutyus - GAZDIKERESŐ!
Bővebb információ róla az adatlapján ITT ! ! !

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek Adventről ITT ! ! !Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában