Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Lujzi állatorvosi hírek
2015.11.05.

Lujzi tegnap került újra a NOÉ Állatotthon gondozásába, miután 11 év! után visszahozták korábbi örökbefogadói. Az indok a szokásos, válás, költözés ... Lujzi borzasztó állapotban érkezett vissza. Valamikor 4 évvel ezelőtt ismeretlen betegség következtében kifolyt mind a két szeme, teljesen süket, rogyadoznak a hátsó lábai és csont és bőr. Az utóbbi fél évet kis társával egyedül töltötte egy elhagyott házban, csak a szomszéd néni járt át etetni. Lujzi amúgy is rozoga egészsége a magánytól, a hidegtől teljesen összeomlott. Érkezése után azonnal orvoshoz küldtük!

Előzmények elolvashatóak ITT!!!!!!Amikor az állatorvos a telefonban elkezdte sorolni, hogy mit találtak, nem tudtam mit tenni, csak nyeltem és nyeltem a könnyeimet. És arra gondoltam, elkéstünk ... elkéstünk ... elkéstünk!
Tele van emlődaganatokkal, nagyon rossz a szíve, de a legnagyobb baj, hogy az összes nyirokcsomója nagyon be van duzzadva - valószínűleg lymphoma, vagyis nyirokrák, hangzott a vonal túlvégéről. Összeomlás, sírás, csapkodás, kiabálás ... ez nem lehet, ez nem történhet így meg ... :(

Még le sem tettem a telefont megjelent egy üzenet a számítógépemen Dorkától, aki önkéntes, ideiglenes befogadó és persze Ő is őrült, a jobbik fajtából: "Hogy van Lujzi? Mindegy, szeretnénk hazahozni, még ma!" És ezzel a rövid üzenettel új remény kezdődött, hiszen Lujzi a lehetőségekhez képest jól van és, ha nem egy menhelyi kórházi kennelben kell küzdenie, akkor fog is!

Már megérkezett a laborvizsgálat eredménye, sokkal jobb a vártnál. Szinte minden érték tökéletes. Lujzi pedig beköltözött új otthonába, ahol Dorka és Attila, valamint a sok-sok gyógyító kutya és cica mindent megtesz érte.

Az első este és nap nagyon jól zajlott, hatalmas az étvágya, kezdi kiismerni magát, boldog a sok új barát üdvözlésétől. Amíg jól van, nincsenek fájdalmai és kis süketvak világában élvezi az életet, addig mi ezt biztosítjuk neki. Gyógykezelését megkezdtük és újra nagyon bizakodóak vagyunk! :)Szükségünk lenne a számára immunerősítőre, leginkább Vetri DMG, vagy Immunovet formájában. Nagy dózisú C vitaminra és Q10 vitaminra. Valamint leteríthető kutyapelenkára, vagy betegaljra.

Az adományokat hatalmas köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút u. vége) illetve adományátvételi pontunkon a GARMIN szaküzletben (1132 Budapest, Visegrádi utca 80/a /Tutaj és Visegrádi utca sarok/ Nyitva tartás: hétköznaponként: 9:00 - 17:00)

Nagyon köszönjük, ha támogatod az öreglány gyógykezelését:
Bankszámla számunk:
OTP 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu
A megjegyzés rovarba kérjük beírni LUJZI!

Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.
Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában