Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Stexnek SOS gerincműtétre volt süksége! Drukkoljatok!
2015.11.04.

STEX kutyánknak sürgősségi gerincműtétre volt szüksége, hatalmas drukkot kérünk ennek a tökéletes kutyának!Ti már ismeritek ezt a gyönyörűséget, Ő az, aki kiugrott a 2. emeletről, de túlélte. Ezzel a meggondolatlan tettével ripsz-ropsz elhasznált 4 életet, a reméljük sokból: Illatos útról szabadult, kiugrott a 2. emeletről, életmentő májműtét, csigolya törés, altatni akarták ... Nem tudjuk, hány élete van, csak reméljük, hogy még nagyon sok, mert most megint harcol a sorssal ...
Aki lemaradt az előzményekről elolvashatja ITT!!!!!!Szóval Stex kiugrott a 2. emeletről és megsérült a keresztcsonti csigolyája. Akkor úgy tűnt, hogy konzervatív módon, pihentetéssel, gyulladáscsökkentőkkel, fizioterápiával meggyógyulhat. A rehabilitációja hónapok óta tart. Első időszakban minden a tervek szerint alakult, Stex egyre jobban volt, jól mozgott, a vizeletürítési problémái is elkezdtek javulni, sőt a fájdalma is napról-napra csökkent.De Stex állapota a múlt héten rohamosan romlani kezdett. Ismét vizelet, sőt székletürítési gondok voltak, a mozgása visszaesett, de a legnagyobb problémát a csillapíthatatlan fájdalmai okozták. Kétségbe ejtő volt látni, hallani ahogy szenved, ahogy semmissé vált az eddig jó irányba tartó gyógyulása.Nem volt más választás CsodaBoda dokink azonnal beavatkozott. Gerincfestés és gerincműtét. Annyira szerettük volna ezt elkerülni, de nem volt más lehetőség. A feltáráskor kiderült, hogy a gyógyulás során sajnos nem várt kötőszövetesedések is kialakultak és egy aránylag nagy csontdarab szabadon lifegett az érintett területen. Most túl vagyunk az első beavatkozáson, mely során dr. Boda Attila megpróbált "rendet tenni". Még várnunk kell, hogy mi lesz ennek az operációnak az eredménye, de nagyon reménykedünk.Sajnos nem kizárt, hogy a közeljövőben szükség lehet egy implantátum beültetésére is. Ez egy bonyolultabb és kockázatosabb beavatkozás lenne ... de ne szaladjunk ennyire előre.

Most arra koncentrálunk, hogy Stex jobban legyen. Imádjuk őt, mert egy igazán együttműködő, kedves, csodás kutya. Hatalmas küzdő, nem véletlenül jutott el idáig. A műtétből szépen ébredt, az első kritikus éjszakán túl van. Evett, ivott, felállt!!!!, sőt mind a vizelete, mind a széklete akaratlagosan ürül. Most még nagy fájdalmai vannak, de ez egy ilyen hatalmas és kényes műtét után teljesen természetes. Kórházban van, a Délpesti Állatgyógyászati Központ csodálatos csapata vigyáz rá!
Drukkoljatok Stexnek és kérjük, támogassátok a műtétjét, gyógykezelését és rehabilitációját.

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül: ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Bankszámla számunk:
OTP 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu
A megjegyzés rovarba kérjük Stex!

Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.
Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában