Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Retek mama és az 5 R betűs baba
2015.11.04.

A Füzesabonyi Állatvédők kérték segítségünket egy kutyacsalád elhelyezésében. Retek mama az aprócska, alig 10 kg súlyú, nagyon fiatal, valószínűleg shar-pei keverék kislány egy vízelvezető árokba szülte meg a kicsiket. Ott a semmi közepén nevelte és gondoskodott róluk. Amikor a babák lábra kaptak, akkor életveszélyessé vált a helyzet, mert elkezdtek kimenni a forgalmas autóútra. Szerencsére az egész családot sikerült befogni még időben.Retek nagyon odaadóan gondoskodik a kicsikről, bár még Ő maga is szinte kölyök, valószínűleg shar-pei keverék, aki az első tüzelésekor "megesett". A kicsik most nagyjából 5-6 hetesek. Még nagyon szeretnek cumizni, de már szívesen rágcsálják a babatápot is.Az egész családot megviselte a zord kezdet, Retek csont sovány, a kicsiken a csökkent, gyenge immunrendszerük miatti tipikus szem körüli szőrkopás látható.

Retek elsőre kicsit tartózkodó, de végtelenül kedves, szelíd kutyus, aki néhány kedves szó után megadóan és hálásan simul a az ember tenyerébe, bújik az ölébe.További képek a családról megtekinthető ITT!!!!!!

A babák 8 hetes kora után természetesen Retek mama és a kicsik örökbefogadhatóak lesznek majd! De addig is a segítségeteket szeretnénk kérni.

Nagyon nagy szükségünk lenne a számukra immunerősítőre, igazából bármi jó, de a legjobbak a Vetri DMG, Immunovet, vagy a Béres (Minerva) csepp. Valamint jó minőségű starter, puppy, junior tápra.
Ezekre nem csak nekik, de a szintén immunhiányos állapottal küzdő Berni családnak is szüksége van. Ezért, több mint 10 kölyköt kell immunerősítenünk és megfelelő nekik való jó minőségű táppal etetnünk. És ők csak a legkisebbek!

Az adományokat hatalmas köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút u. vége) illetve adományátvételi pontunkon a GARMIN szaküzletben (1132 Budapest, Visegrádi utca 80/a /Tutaj és Visegrádi utca sarok/ Nyitva tartás: hétköznaponként: 9:00 - 17:00)

A kölyök kutyák ellátása, immunizálása, parazitamentesítése nagyon sokba kerül. Folyamatosan érkeznek a felelőtlen szaporulatok miatt bajba került apróságok, kérjük támogassátok a picurkák ellátását.

Támogathatod őket Retek virtuális örökbefogadásával:
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Bankszámla számunk:
OTP 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzés rovarba kérjük beírni RETEK CSALÁD!

Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.

Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában