Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Mákos család, hamarosan Te is megkóstolhatod!
2015.10.19.

A Mákos család 5 apró édessége az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálattól került a gondozásukba újszülöttként mamájukkal, Flódnival.Fajtájukat tekintve igazi jól sikerült keverékek, az egészen biztos, hogy terrier (talán Yorkie és Foxi) vér csörgedezik az ereikben, de hogy még mi, azt csak természetanya tudhatja pontosan. Ennek megfelelően élénkek, játékosak és bűn rosszak :-) Feltehetően kis-közepes testűek lesznek, ezért kizárólag lakásba adjuk őket örökbe.
Bár nagyon sokat aggódtunk értük, de úgy tűnik szépen cseperednek. A babák szeptember elején születtek, így hamarosan (október elején) Te is megkóstolhatsz egyet belőlük - ha felelősen döntöttél! :)


http://www.noeallatotthon.hu/gallery/GAZDIT-KERESNEK/KUTYAK/MAKOS-CSALAD/Makos-csalad-Pity-Puty-Pityu/
kan
Pity-Puty (munkanevén Pityu) a legönállóbb a családból. Ő már 4 hetesen úgy döntött, hogy nem kér a mama cicijéből, inkább a cumisüveget részesítette előnyben, de ő tanult meg először tányérból lefetyelni és önállóan enni is. Igazi felfedező, de mesze nem ő a legrosszabb, ő az emberekkel nagyon finoman bánik, szeret ölben lenni és szemlélődni.

http://www.noeallatotthon.hu/gallery/GAZDIT-KERESNEK/KUTYAK/MAKOS-CSALAD/Makos-csalad-Bejgli/
szuka
Bejgli igazi kis úri kisasszony, és neki van a legcukibb haja ami egy babának lehet, és ezt pontosan tudja is magáról. Ennél már csak a nézésétől lehet hamarabb elolvadni. Folyton ölbe kéreckedik, de a játékból és egymás püföléséből is kiveszi a részét.

http://www.noeallatotthon.hu/gallery/GAZDIT-KERESNEK/KUTYAK/MAKOS-CSALAD/Makos-csalad-Nudli/
kan
Nudli a család legkisebb tagja. Folyamatosan aggódtunk érte a kezdetektől fogva, hiszen lassabban fejlődött a többieknél, és lúzerebb volt a szopizásban is. Még ma is ő a legszerencsétlenebb, nem szívesen játszik a tesókkal, mert tudja, hogy ő maradna alul. Inkább egy sarokba elvonulva játszik egyedül. Nem szereti ha hirtelen hozzáérnek, de kézbe véve nagyon bújik az emberhez.
(azt beleírjuk, hogy gyanúsan vízfejű?)

http://www.noeallatotthon.hu/gallery/GAZDIT-KERESNEK/KUTYAK/MAKOS-CSALAD/Makos-csalad-Guba/
szuka
Guba egy igazi kis ördögfióka. Hiába ő a legkisebb, simán leteperi a nála többször nagyobb anyját is. Vagány kis terrierféle, hatalmas öntudattal. mindent megrág, felfedez, fut-szalad, morog. Egy percig sem bír nyugton megmaradni. Aktív, határozott gazdit keres, aki nem hagyja őt elkanászodni és esetleg még kutyiskolába is eljárna vele.

http://www.noeallatotthon.hu/gallery/GAZDIT-KERESNEK/KUTYAK/MAKOS-CSALAD/Makos-csalad-Parfe/
szuka
Parfé a legcsendesebb a családból, bár a játékokban ő sem ismer határokat. Szeret ölben lenni, és amint embert lát, letelepszik a papucsára, vagy ölbe kéreckedik. Ölben viszont egyből megnyugszik, élvezi a kényeztetést.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában