Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Édes Szaft NAGYONJÓ hírek!
2015.10.16.Ez a gyönyörű kislány úgy tűnik túl van a nehezén! Hajrá!!!!

Mint tudjátok, ezt a szépséges kölyköt elgázolták, de annyira szerencsés volt, hogy nem kellett a súlyos sérülései miatt egyedül az út mellett meghalnia, mert a gázoló megállt és az egyik önkéntesünk pedig pont arra járt, szóval minden adott volt az új esélyhez. Súlyos sérülései - nyílt sípcsont törés, csípőtörés -, nagy műtétjei úgy tűnik már majdnem csupán csak a múlt része.

A héten megvolt az 1 hónapos ortopédiai kontroll. Ugyan volt ez alatt az 1 hónap alatt sok izgalom, riadalom és aggódás, de kicsi Szaft erős kislány, összeszedte magát és úgy tűnik innentől már minden rendben lesz. :D
Hála a gyógyulásnak és a szeretetnek, amivel ideiglenes befogadói ezek alatt a hetek alatt elhalmozták, a kishölgy úgy döntött, hogy gyorsan nagylánnyá válik és neki kezdett egy első tüzelésnek. No persze, hogy ne unatkozzunk mellette, rögtön hüvelyelőeséssel kezdte ... így aztán a csontjai gyógyulttá nyilvánítása után ment is sürgősséggel a műtőbe újra, ahol a hüvelyét a helyére helyezték és megelőzve a többi bonyodalmat azonnal ivartalanították is. Most már azért elmondtuk neki, hogy köszönjük, ennyi izgalom tőle elég volt, akkor is szeretjük, ha nem betegséggel kerül a középpontba. :)

Szóval Szaft jól van, még ugyan a fizioterápiás kezelések csak most fognak kezdődni, de ortopédiai és lelki értelemben már majdnem gyógyult. Ebben hatalmas szerepe van Dorkának és Attilának, akik azonnal a segítségére siettek és azóta is ideglenes mamája és papájaként ápolják, gondozzák, kezelik, szeretik! heart hangulatjel

Az előzmények elolvashatóak ITT!!!!!!

Már tudjuk, hogy Szaft orvosi költségei, a kórházi kezelések, a három nagy és bonyolult csontműtét, a beültetett implantátumok, csavarok és szögek ára, még kedvezményes áron is már most meghaladták a 150.000 ft-ot, így nagyon kell a támogatásotok, hogy a jövőben is tudjunk sérült, életveszélyben lévő, igazán rászoruló kutyát fogadni.

Támogathatod Őt virtuális örökbefogadásával az adatlapján keresztül.

Bankszámla számunk:
OTP 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással ITT

Paypal: info@noeallatotthon.hu
A megjegyzés rovarba kérjük beírni Szaft!

Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.

Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában