Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Állatok világnapja NOÉ módra 2015
2015.10.12.

Október 4. Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének halála napja, az ÁLLATOK VILÁGNAPJA. Természetesen ez a nap számunkra az év egyik legfontosabb napja, nem csoda ha méltón szeretnénk ünnepelni. Nagyon készültünk rá, az égiek kegyesek voltak s csodálatos időben, rengeteg látogatóval, szuper hangulatban telt ez a nap! Köszönjük mindenkinek aki részt vett rajta, aki segített és aki eljött. Olvassátok szeretettel kis beszámolónkat és nézzétek a remek képeket!
Ha tetszik, akkor jövőre (is) itt a helyed! :)

Hónapok, hetek óta ötleteltünk, szerveztünk, izgultunk, de leginkább lestük az időjárás jelentéseket. A ráncaink kisimultak, ahogy egyre biztosabb lett a jóidő. Vasárnap már hajnaltól pakoltunk, készültünk, hogy időben minden kész legyen!

Felsorolni is nehéz, hogy mennyi program várta a hozzánk látogatókat.

Szuper újdonságként volt nálunk egy igazi kalandpark, igazi ügyesség és bátorság kellett ahhoz, hogy valaki végigjusson rajta!A TARZAN Újpesti Szabadtéri Családi-park is kitelepült hozzánk, sőt a tombolát is támogatta!


A MonteVigo Szabadidőközpont jóvoltából ismét lehetett lovagolni.

12 tudásponton bizonyíthatták kicsik és nagyok a tudásukat az állatokról, a környezetről, a természetről és a NOÉról.Barátaink a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők is nagyon készültek erre a napra. Ökogazdaságról szóló tudásponttal, főző-show-val, zenével és természetesen most is Ők gondoskodtak a fenséges vegetáriánus ebédről, melyre minden hozzánk látogató a vendégünk volt.

Jótékonysági MacsKávézó várta a látogatókat, ahol a BRAVOS támogatásával igazi kávékülönlegességeket, extra limonádékat és nagyon finom házi süteményeket lehetett kapni. Természetesen a NOÉs cicák támogatására!Az édesszájúaknak volt még vattacukor isArcfestéssel, csillámtetoválással és henna festéssel lehetett igazán emlékezetessé tenni a napot.

Az egyik legnépszerűbb hely a gyerekprogramoknak helyet adó piros napernyő volt. Kézműves foglalkozások, rajzolás és origami várta a gyerekeket és persze az ügyes kezű felnőtteket.

A résztvevők szórakoztatásáról a színpadon a NEMADOMFEL együttes, a BugaJakab zenekar és a 3 menetes NOÉqiuz játék gondoskodott.Partnerünk a Népszigeti kutyaiskola új bemutatójával érkezett.

Kísérleti jelleggel különleges kutyasuli órát szerveztünk a Rákoscsabai Kutyasuli oktatói segítségével. A program lényege, hogy olyan gyerekek ismerkedhetnek a tudatos kutyázássál, a kutyatartás alapjaival, akiknek nincs kutyusuk. A tanulni vágyó kutyákat mi biztosítottuk, a gyerekek pedig nagyon ügyesen elsajátították, hogy kell beszélni a kutyához, hogyan jutalmazzuk, hogyan tudjuk megtanítani az alap vezényszavakra, akadályugrásra. Azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogy a program nagyon sikeres volt, a tervezett 1 foglalkozás helyett 3 teltházas "órát" tartottunk.A NOÉ Állatotthon támogató keverekkutya.hu webshop igazi újdonsága ezen a napon a NOÉ támogatói asztali és falinaptár, valamint bögre volt. Aki nem akart lemaradni, az már most beszerezte, hogy jövőre is velünk szemezhessen egész évben!Az NRGCar-nak köszönhetően, környezetbarát elektromos kisautóval lehetett bejárni az Állatotthon környékét, akkora volt az érdeklődés, hogy még tölteni is alig tudott leállni.Aki ügyes volt és minden tudásponton, ügyességi feladaton megfelelt, akkor egy egyedi NOÉs grafikval ellátott hátizsákot kapott ajándékba!Ezt a csodás napot a tombola sorsolás zárta, ahol a fődíj egy támogatónk által felajánlott torta és a TARZAN Park által felajánlott családi belépő. De a rengeteg ajándékcsomagnak köszönhetően igazából senki nem ment el üres kézzel! :)További képek a 2015-ös NOÉs Állatok Világnapi rendezvényünkről ITT!!!!!!

A rendezvényünket támogatta:
GARMIN.hu, a Garmin Magyarországi képviselete
BRAVOS
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
NRG CAR KFT
Monte Vigo Szabadidőközpont
Tarzan Park szabadtéri családi játszóház Újpesten
Helen Doron - angol oktatás kisgyermekekenek
Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában