Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nyanyára ma nagy műtét vár!
2015.10.12.

Hatalmas drukkot kérünk a millió éves Nyanya kutyánknak, ma óriási műtét vár rá ismét, az egyik szemgolyóját fogják kivenni - sajnos a glaukóma miatti óriási fájdalmait máshogy nem lehet csökkenteni. :(Nyanyát 2015.06.28-án találták. Gyönyörűséges, ezer meg egy éves, de szerintünk minimum 15!, leginkább beagle-re emlékeztető vén Nyanyát. Chipje nem volt.
Teljesen süket, a füle gyulladt, kezelést igényel, az egyik szeme zsugorodott, a másik szeme túl nagy. Fogai gyakorlatilag nincsenek. Édes öreg, bújós öregasszony, adódik a költői kérdés: hogy kerülhet az utcára, főleg chip nélkül.Nyanya túlélt egy hatalmas sérvműtétet. Olyan hatalmas volt a sérv, hogy kívül voltak a belei, a méhe és húgyhólyagja is.Öregesen éli mindennapjait a NOÉ állatotthonban. Nagyon szereti a pocakját, hatalmasakat aludni a napsütésben, a kényelmet és nagyon szeret "énekelni". Szerintünk tök süket, így a hangok néha kicsit félre csúsznak, de Ő akkor is előadja minden este. :)

Nyanya nagyobbik szemében a nyomás hirtelen nagyon megugrott, glaukómás lett. A szemcseppek nem tudnak végleges megoldást adni erre a bajra, így újra egy nagy műtétnek kell nekimennünk az idős kutyával. Borzasztó fájdalmait csökkentendő el kell távolítani a szemgolyóját. :( Talán néhányan azt gondolják, hogy miért "költünk" egy ilyen vén csontra, akinél az is benne van apakliban, hog ynem éli túl a műtétet, vagy hogy nem tud majd felgyógyulni belőle. Mi hiszünk a gyógyulásában, egyszer már megcsinálta, de legfőképpen abban hiszünk, hogy mindenkinek joga van az ÉLEThez! Nem mérlegelünk, kor, szépség,kedvesség alapján!Kérjük nagyon drukkoljatok az öreglánynak, ez egy nagyon nagy műtét lesz! Hajrá NYANYA!!!!!!!!!

Az álmunk természetesen, hogy ennek a bűbáj öregasszonynak találunk még egy családot, ahol boldogan élhet, de most az is segítség,ha virtuális örökbefogadással támogatod a műtétjének költségeit. Virtuális örökbefogadást elindíthatod az adatlapján keresztül:
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Köszönjük, ha egyéb ódon támogatod, minden forint sokat számít és lehetőség Nyanyának a gyógyulásra és egy újabb beteg, sérült életveszélyben lévő megmentésére!
Bankszámla számunk:
OTP 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzés rovarba kérjük beírni NYANYA!

Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.
Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában