Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Berni család cseperedik!
2015.10.09.Lola, a berni pásztor mama 8 babája nagyon szépen cseperedik. Egyre nagyobbak, egyre ducibbak és persze, egyre, sőt kettőre is rosszabbak!

Gyömrőről érkezett a kis család, a babák nagyjából augusztus közepén születtek. Eddig féltve óvtuk őket, mára már viszont a picik is megkapták az első oltásukat.

Bár még szeretnék a mamájuk nyúzni, szopizni egy kicsit, Lola már egyre inkább az önállóság felé terelgeti a siserehadat. Semmit nem bíz a véletlenre, szó szerint segíti szökési kísérleteiket, bizonyosan arra gondol, amíg a kicsik felfedeznek, addig sem őt nyúzzák. :)

Lola nagyon gyönyörű, kedves és egész idő alatt szuper anyuka volt. Lassan véget ér ez a küldetése. A babák leválasztása után oltva, chipezve, ivartalanítva keressük új családját!A srácok az első oltásukon túl vannak, hamarosan már nem lesz szükségük az anyai felügyeletre és gazdikereső státuszba kerülnek! Addig is ismerjétek meg Őket:

Berni BerciBerni BekiBerni BedecsBerni BedőBerni BedóraBerni BendeBerni Benett
Berni Belinda
A babák megfelelő tápláshoz jó minőségű STARTER illetve PUPPY tápra lenne szükségünk, kérjek támogassátok a Berni családot! Ennyi kölyök ugyanis rengeteg tápot eszik, amit mi nehezen tudunk biztosítani.

Az adományokat hatalmas köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút u. vége) illetve adományátvételi pontunkon a GARMIN szaküzletben (1132 Budapest, Visegrádi utca 80/a /Tutaj és Visegrádi utca sarok/ Nyitva tartás: hétköznaponként: 9:00 - 17:00)

A kölyök kutyák ellátása, immunizálása, parazitamentesítése nagyon sokba kerül. Folyamatosan érkeznek a felelőtlen szaporulatok miatt bajba került apróságok, kérjük támogassátok a picurkák ellátását.

Bankszámla számunk:
OTP 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzés rovarba kérjük beírni BERNI CSALÁD!

Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.

Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában