Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

ALLEE az első állatbarát nagy bevásárlóközpont
2015.09.25.Szerda óta szívesen látott vendégek az ALLEE bevásárlóközpontban az állatok. Ebben a plázában tényleg szívesen látják kis kedvenceinket, még akkor is, ha nem tudjuk ölbekapni őket, vagy táskába tenni, hanem kulturáltan, pórázon vezetjük. Nem csak a bevásárlóközpont közösségi tereibe, hanem a piktogrammal ellátott üzletekbe is bejöhetnek velünk. Ez jelen pillanatban 55 üzlet.Minden bejáraton házirend található a viselkedési etikettről. De igazából ez semmi extrát nem tartalmaz, csupa olyan kérésük van az állattal érkezők felé, mely egy felelős gazdi számára természetes. Ilyen például a póráz kötelező használata, az oltási könyvben igazolt érvényes oltások megléte.Az állatink komfortérzetét növelendő egy új, modern kutyaitató is elkészült, a megnyitón teszteltük. Szuper módon működik!Az ALLEE nem ismeretlen helyszín számunkra, hizsen az elmúlt hónapokban már zajlik ott egy örökbefogadó kampány, ahol az Illatos úti kutyák mellett a NOÉs kutyáknak, cicáknak, sőt nyusziknak is segítenek gazdit keresni.
Nos ez a kampány is tovább folytatódik hamarosan, de addig is a 2. emeleten megtekinthetőek a szervezetekről szóló interaktív bemutatók.

A bevásárlóközpont nem csak a hobbikutyások előtt nyitotta meg kapuit, de megállapodást kötött több segítőkutyát képző szervezettel is, hogy mostantól az ALLEE lehet az egyik kiképző - gyakorló helyszínük.

Köszönjük ALLEE! Kedves állatbarátok, kutyások, arra kérünk Titeket, hogy éljetek és ne visszaéljetek a lehetőséggel! És akkor biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan még több üzlet és bevásárlóközpont csatlakozik a kezdeményezéshez!

További képek a beharangozó sajtótájékoztatóról megtekinthető ITT!!!!!!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában