Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Stex 5. élete
2015.09.09.

Bemutatjuk Nektek Stex kutyusunkat! Van róla mit mondanunk.A macskáknak állítólag 7 életük van! Ha ez igaz, akkor Stex-nek tuti valamelyik felmenője között volt egy macska, mert Stex úgy használja az életeit, mint más a buszjegyeket ... Eddig nem hagyta el a szerencse angyala, reméljük ez így is marad!

Szóval mi valahonnan onnan ismerjük a sztorit, hogy bekerült az Illatos út ebrendészeti telepre. Ugyan nem tudjuk, hogy milyen előzményekkel, de nem az utcán végezte, vagy egy kocsi kerekei alatt. 1. élet pipa. Onnan örökbefogadták és lakáskutya lett. Valószínűleg korábban nem élhetett ennyire zárt térben és az örökbefogadója nem készítette fel ennek a kezelésére, így Stex nagyon stresszelt amikor a lakásban egyedül hagyták. Oly annyira, hogy egy óvatlan pillanatban amikor a gazdi elment otthonról az ablakon utána ugrott a 2. emeletről! Igen, jól olvastátok, a 2. emeletről. Ugyan nagyon megsérült, de túlélte! 2. élet pipa. Az életveszélyes állapotban lévő kutyával azonnal elrohantak az állatorvoshoz, ahol súlyos belső vérzést állapítottak meg nála. A túlélésre nagyon kevés esélyt láttak, de átesett az életmentő operáción, összefoltozták a szétrepedt máját és egyéb belső sérüléseit. Túlélte! 3. élet pipa! Az esésben nem csak a belső szervei, de a csontozata is megsérült, megzúzódott. Csodával határos módon lába, bordái, állkapcsa, gerince nem sérült, de keresztcsontsérülés, leválás keletkezett. Ebből a sérülésből adódóan csekély vizelettartási probléma adódott és természetesen súlyos fájdalmai voltak. A gazdája ezt a helyzetet az emeletes házban már nem tudta kezelni és fájdalmas döntést hozott, elaltatja Stexet. El is vitte egy állatorvosi rendelőbe eutanáziát kérve. Az állatorvosok a helyzetét felmérve, a gyógyulásának lehetőségét mérlegelve, megtagadták az altatást. Helyette saját kezükbe vették Stex sorsát. 4. élet pipa!
Az állatorvosa, akinek ezért a bátor cselekedetéért nem győzünk elég hálásak lenni, kért segítséget a NOÉ Állatotthontól Stex számára, így került ez a gyönyörű kutya gondozásunkba. Stex napról-napra egyre jobban van. A vizelettartási probléma szépen múlik. A járása stabilizálódik, ugyan még fájdalomcsillapítókat kap, de egyre kisebbek a fájdalmai. Tehát minden jel arra mutat, hogy teljes és boldog életet fog tudni élni hamarosan. Jelenleg nagyon szigorú ketrecnyugalomban gyógyul, néhány nap múlva megkezdjük fizioterápiás utókezelését is. Nagyon-nagyon reméljük, hogy a maradék életeit már nem kívánja kockára tenni és talán nem is olyan sokára jön majd valaki, aki végleges otthont biztosít a számára.

Stex amúgy egy hihetetlen jó természetű kutya, aki együttműködő minden tekintetben. A ketrecnyugalmat nagyon szépen viseli, valószínűleg szeparációs szorongását ezzel a módszerrel tökéletesen lehet majd kezelni. Mindenkivel emberrel és állattal egyaránt barátságos és annyira gyönyörű, ha valakinek egyszer rátéved a tekintete, akkor nem tudja levenni róla hosszú percekig.Drukkoljatok Stexnek a gyors és zökkenőmentes gyógyulásért és a minél gyorsabb gazdásodásért. Kérjük, támogassátok a gyógykezelését, rehabilitációját.

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül.

Bankszámla számunk:
OTP 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással ITT

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzés rovarba kérjük Stex!

Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.
Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában