Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Noémi, túl a hatalmas műtéten!
2015.07.31.

Hírek NOÉMIről, a ripityára tört baba kutyusról. Tegnap sikeresen túlesett a hatalmas műtéten. Ici-pici mérete és nagyon fiatal kora ellenére jól viselte a műtétet és máris az állatkórházban mindenkit az ujja, illetve a kis mancsai köré csavart bájosságával.
Szóval, mint tudjátok Noémi tegnapelőtt került a NOÉ Állatotthon gondozásába, miután az utcán megtalálták a 8-10 hetes picurkát. Bármi is történt vele, csúnyán elbántak ezzel csöppel, hiszen a csípője és a medencéje szó szerint ripityára volt törve. Elképzelni is borzasztó, hogy micsoda fájdalmakat élhetett át szerencsétlen. ELŐZMÉNYEK ITT!
Tegnap egy hatalmas műtét során összemakramézták az ízületeit és csontjait. Az egyik oldalon a csípőjét, a combcsontjával együtt kellet helyre rakni, korrigálni, a másik oldalon sajnos a medencéjét kellett rögzíteni. A bonyolult műtét úgy tűnik nagyon jól sikerült. smile hangulatjel Ha a gyógyulás első hetei, hónapjai komplikációmentesen zajlanak majd, akkor minden esélye megvan egy teljes, rohangálós, rosszalkodós, kölyökhöz méltó életre.Ma már hazajöhet a kórházból, most szigorú mozgáskorlátozás (na persze, mi sem egyszerűbb ez egy 10 hetes kölyöknél :D ), varratszedés után pedig fizioterápia ... szóval rajtunk nem fog múlni ennek picinek a boldog új élete! :D

Kérjük, ha tehetitek támogassátok Noémi összetett műtétjét, gyógyulását és várhatóan igen csak elhúzódó rehabilitációját.
Virtuális örökbefogadással az adatalapján keresztül:
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu
a megjegyzés rovatba kérjük beírni Noémi baba!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában