Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ugat-Lak Menhely, Kisvárda - ahol minden kutya mosolyog
2015.07.26.

Vidéki menhelysegítő programunk aktuális állomása Kisvárda, az Ugat-Lak menhely volt. Tudtuk, hogy több mint 300 kutyáról gondoskodik Enikő és kis csapata nap-nap után.A menhely jelenlegi helyén nem olyan régen működik, pályázati forrásból a régebbi hagyományos kennelek mellett egy teljesen új, modern kennelsor is kialakítása kerülhetett az elmúlt évben.

A "szokásos" segítő alapcsomaggal érkeztünk, oltás, chip és élelem. Az elsődleges cél most is az volt, hogy a menhelyen található összes kutya rendelkezzen a kötelező alapjelöléssel és oltással. Ebben most is, mint minden a programban részt vevő menhely esetében a helyi ellátó állatorvos volt a segítő.

Ami azonnal feltűnt, hogy itt minden kutya mosolyog és mindenki nagyon barátságos. Ahogy mentünk a kennelek között és ismerkedtünk legújabb barátainkkal csak úgy szövődtek szívünkben az új szerelmek.

Enikő elmesélte, hogy nagy gond náluk az önkéntesek toborzása, mivel a terület ahol vannak csak korlátozottan alkalmas kutya sétáltatásra és pedig azt mi is pontosan tudjuk, hogy az elhivatott önkéntes szívéhez az út a sétáltatáson keresztül vezet ... :)
Ő és kis csapata főállásuk, családjuk mellett gondoskodik nap, mint nap hajnalban, délután, esténként, éjszaka a kutyákról.

Annak ellenére, hogy a gazdijelöltek nem verik a kaput minden percben, nagyon megnézik kit hova adnak örökbe, maguk viszik házhoz őket és bizony gyakran előfordul, hogy visszafordulnak a kutyával, ha a beígért családtag státusz helyett, egy apó kennel, vagy egy lánc várja a kert végében. Ismerős ugye?Szóval Kisvárda megint egy olyan hely ahol nagyon szívesen segítettünk. Rengeteg kutyába beleszerettünk. Volt akit azonnal a hónunk alá csaptunk és jött velünk, lásd a mi csodakutyánkat, az irodai csapat legújabb tagját Bongyort! <3 A MiniMenhely projekt GAZDIKERESŐJE! :DADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

És ígéretet tettünk, hogy amint lehetőségünk van rá azonnal segítünk az örökbeadásban is! Ennek a keretében érkezett meg máris az első kisvárdai kutyacsomag, 9 gazdikereső szépséggel!
Róluk bővebben ITT!!!!!!További képek a Kisvárdai segítőnapról ITT!!!!!!

A program folytatódik, ha szeretnél csatlakozni az ország menhelyeit segítő programunkhoz, nagy köszönettel fogadjuk adományodat!

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás utalással
http://www.adhat.hu/onlineadomany/56790

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk: 11763103-13106883

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni: vidéki menhelysegítő program!

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában