Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

TANK CSALÁD - Gazdira váró németjuhász keverék babák!!!
2015.07.17.

ankok

"Csinálj róluk csoportképet, közöset, együtt, ahogy tolonganak, és cukin néznek a fényképezőgépbe!" ... no persze mi sem egyszerűbb, ha az emberlánya 9 mindenre elszánt zsizsikmanóval áll szemben ... hát ez nem sikerült ... :ODe ettől függetlenül van nekünk 9 kicsi Tankunk, nézzétek! Mind gazdira várnak!

A Tankok összesen 9-en vannak, német juhász keverékek, nagyjából 12 hetesek lehetnek, gyönyörűek, rosszak és nagyon -nagyon okosak! Vácon találták őket, mama sehol, egyszerűen kitették a nem kívánt szaporulatot ... A váci Zöld Menedéktől kerültek a NOÉ Állatotthon gondozásába.

A német juhászfélék minden árnyalata megtalálható közöttük, a már most szépségesen álló fülűtől, a mindent én tudok a legjobbanon és az én vagyok a legerősebben át a legszelídebbig ... :)

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz.
Olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk a számukra, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is amikor megöregszik.
Nagyon fontos! Német juhász keverékek, tehát munkakutya félék, ezért a kutyaiskola, a rendszeres foglalkozás elengedhetetlen az Ő esetükben.

Nézzétek őket, 7 kislány és 2 kisfiú!


Titanilla


TaktikaTabuÁllófülűTacsakTáliaTalmiTabakTalár


A kutyusok virtuális örökbefogadással is támogathatóak az adatlapjukon keresztül.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk őket örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében. Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrizzük!

Érdeklődni róluk, a 06 30 221 12 99 telefonszámon lehet hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között vagy az info@noeallatotthon.hu email címen.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában