Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kóborlók Menhely, Nyírmada - itt is elkélt a segítség!
2015.06.30.

Budapestről nézve nos ... igen, nincs közel. Sem távolságban, sem lehetőségekben. Hosszú órákig tartó utazás után érkeztünk meg az aprócska menhelyhez. Magdi és lelkes csapata várt minket.Természetesen nem érkeztünk üres kézzel, jó néhány zsák száraztápot hoztunk. Sokan nem tudják, de a vidéki menhelyek többségének a nyára legnehezebb időszak. Mert nyáron bezár a közeli iskola, óvoda, ahonnan hozzák a kutyáknak a maradékot. Így ilyenkor minden szem táp nagy kincs.Nyírmadára is az alapellátáshoz kapcsolódó chipezés és oltás rendbetételére érkeztünk. Az új ellátó állatorvosuk Dr. Kassai József és asszisztense volt ezen a napon segítségünkre. Sőt a doktor úr nem csupán a szaktudását és a munkáját adta ezen a napon, de tárgyi adománnyal is hozzájárult a nap sikeréhez.

Nyírmadán nagyjából 50 kutyáról gondoskodnak, hatalmas szeretettel és odafigyeléssel. Látszik is, hiszen az aránylag kis kennelek ellenére a legtöbb kutyus széles mosollyal és farok csóválva fogadott minket. Persze hiszen szerető kezek gondoskodnak róluk nap - nap után.

Miután végignéztük az összes kutyát, beleszerettünk mindenkibe, elkezdődött a munka. Előkerültek az oltási könyvek és Kassai doktor úr segítségével minden kutyus kapott chipet és oltást.Túl a sokadik segítőnapunkon már mondhatjuk, hogy rutinosan ment a dolog. Összeszedetten dolgoztunk a doktor úr keze alá és így néhány óra alatt mindenkire sor került.

Fájó szívvel búcsúztunk el vendéglátóinktól, de muszáj volt menni, hiszen máshol is várták még segítő csapatunkat. Nyírmadáról Kisvárdára indultunk ... az ottani tapasztalatokról külön cikkben számolunk be!No persze ahogy ez nálunk lenni szokott, nem jöttünk el üres kézzel, hazafelé a tápos zsákok helyén, az ölünkben és a lábunknál néhányán kutyus utazott. A nap mérlege nagyjából 50 oltott, chipezett kutyus, 5 új NOÉs védenc és megint megismertünk egy szegény menhelyet, lelkes csapattal és sok bűbájos kutyával.További képek a nyírmadai segítőnapról és a kutyusokról ITT!!!!!!

Ha szeretnél csatlakozni az ország menhelyeit segítő programunkhoz, nagy köszönettel fogadjuk adományodat!

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás utalással
http://www.adhat.hu/onlineadomany/56790

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk: 11763103-13106883

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni: vidéki menhelysegítő program!

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában