Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Lóca, 3 lábon is TÖKÉLETES!
2015.07.02.

Lóca maga az ÉLET, a BOLDOGSÁG, a SZERTELENSÉG és a VIDÁMSÁG. Lóca nagyjából 1 év körüli kicsit összevissza színű közép uszkár fiú. Ő az a kutya aki mindenkit szeret, akinek mindenkihez van egy jó szava, aki mindig játszana, bújna és fogócskázna. Lóca maga a TÖKÉLETESSÉG! Olyan kutya akire mindenki vágyik, szép, szófogadó, bohókás, kiegyensúlyozott.... de, Lócával történt valami ... vagy elgázolta a vonat, vagy belelépett egy csapócsapdába és ezért Lócának már "csak" 3 lába van. Hogy történhetett mindez nem tudjuk, csak azt tudjuk, hogy a szőre borzasztó állapotban van, fiatal kora ellenére több foga is hiányzik - talán a "baleset", talán más bántalmazás következtében vesztette el őket. Szerencsétlen kiskutyának a leszakadt lába megmaradt csonkja nagyon fáj, a csont kilóg, nem tud begyógyulni. Ezért a mi CsodaBoda dokink a megmaradt részt amputálja, hogy ne kellejen többet szenvednie ennek a gyönyörűségnek. A műtétre ma vagy holnap kerül sor. Drukkoljatok ennek a CSODA kutyának, hogy minden rendben legyen.

Mindezek ellenére Lóca imádja az embereket, az állatokat, szobatiszta és állandóan mosolyog. Ha túl lesz a műtéten, akkor nagyon-nagyon gyorsan várja azt a szerencsés családot, akinek a következő 15 évét boldoggá teheti! Nagyon várja azt a gazdijelöltet, akinek Lóca apró testi hiányossága szinte fel sem tűnik, aki csak a gyönyörű szemeit a különleges színét és a gyönyörű belső tulajdonságait látja. <3

Kérjük, drukkoljatok ennek a gyönyörűségnek és támogassátok Lóca amputációját és ellátását.
Virtuális örökbefogadással az adatalapján keresztülADATALAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Vagy közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni Lóca!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában