Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Függöny család GAZDIT KERES!
2015.06.17.

Újabb babakutyák a NOÉn. Ezt az 5 nagyon-nagyon picuri kutyust a Gyömrői út melletti erdőben találták kidobva 2 héttel ezelőtt. Akkor sajnos totális telt hát volt nálunk kölyök fronton, így nem tudtuk Őket fogadni. A megtalálók vigyáztak rájuk, most várólistáról fogadtuk a kis csapatot.Szerintünk nagyjából 8 hetesek lehetnek, 4 kislány és 1 kisfiú. Ők lettek a Függöny család, mivel egy függönnyel voltak letakarva, hogy ne menjenek szélnek. A kisfiúval, akinek Függő lett a neve, valami nem volt rendben, a mozgása koordinálatlan volt, remegett, púposított, úgy tűnt, hogy fájdalmai vannak, azonnal indultunk vele az állatorvoshoz. Szerencsére a kezelés hatására jobban lett :)

Mindannyian karanténba kerültek, Függő kivételével első oltásukat is megkapták, és természetesen gazdit keresnek. Az 5-ből 4 prücsök fekete-cser, mukifejű, szerintünk kistestűek lesznek, egy kakukktojás van köztük, egy kis csíkos, aki hajszálnyival vaskosabb darab, de óriás talán belőle sem lesz.

Függő - fekete-cser kisfiú - Profil ITT ! ! !


Faló - fekete-cser kislány - Profil ITT ! ! !


Fikarc - fekete-cser kislány - Profil ITT ! ! !


Filo - fekete-cser kislány - Profil ITT ! ! !


Kakukk - tigriscsíkos kislány - Profil ITT ! ! !


Kölykeinknek kizárólag olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is amikor megöregszik. Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk őket örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében.
Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrizzük.


És továbbra is nagyon nagy szükségünk lenne a rengeteg kisebb-nagyobb kölykeink ellátáshoz:
- kutya leteríthető pelenkára. Kutyapelenka helyett tökéletes a dm-ben, vagy a patikában kapható kiteríthető pelenka, vagy betegalátét
- starter száraz tápra
- junior kölyöktápra
Az adományokat hatalmas köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, hang u. 2.) illetve adományátvételi pontunkon a GARMIN szaküzletben (1132 Budapest, Visegrádi utca 80/a /Tutaj és Visegrádi utca sarok/ Nyitva tartás: hétköznaponként: 9:00 - 17:00)

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában