Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

NOÉs kirándulás Somogyvámosra, a Krisna-völgybe!
2015.02.19.Egy szuper programra invitálunk Titeket március 22-én, vasárnapra! Speciális, a NOÉ Állatotthon önkénteseinek, támogatóinak szóló kirándulást szervezünk busszal Somogyvámosra, a Krisna-völgybe.

Ez egy kellemes, baráti hangulatú, érdekes, kulisszák mögötti kirándulás lesz, ahova minden érdeklődőt hatalmas szeretettel várunk. Külön busszal megyünk, az indulás helyszínéről és pontos időpontjáról a jelentkezőket értesítjük. Minimum 2 felszállási pontot tervezünk, az egyik az Állatotthon közelében és a másik egy nagyon jól megközelíthető csomópontban a városban.
A programról:
Indulás kb. reggel 8 óra
Kifejezetten nekünk szerveznek körsétát, templomi körbevezetést, zene és táncbemutatót, megismerkedhetünk a völgy élővilágával, a tehenészettel, a biokertészettel, az iskolával, a faluval és bármivel amire kíváncsiak vagyunk.
A hazaérkezés várhatóan 19 óra körül lesz.
A részvételi díj 5.000 Ft/fő (egyéni utazással 2.000 Ft/fő) ebben benne van a busz költsége, egy teljes vegetáriánus ebéd, hűsítő.

Jelentkezés: e-mailen a pr@noeallatotthon.hu címünkön lehet
Jelentkezési határidő: 2015. március 15.


A Magyarországi Krisna-tudatú Hívőkkel most már 2. éve nagyon szoros az együttműködésünk, melynek alapja az erőszakmentesség és az állatok védelme. Aki az elmúlt évben járt valamelyik rendezvényünkön az megtapasztalhatta a konyhaművészetüket és a kedvességüket. Ők már nagyon sokszor jártak nálunk és most Ők szeretnének ezen a különleges kiránduláson vendégül látni minket, Titeket.
(A programra kutya sajnos nem hozható.)
Szeretettel várunk Titeket!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában