Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Gézu, Micike és Lizi, avagy új lakók a NOÉ gazdasági udvarán
2015.01.30.Gézu és két nősténye Micike és Lizi egy családtól került a gondozásunkba. Bár ők is "örökölték" őket, értsd a megvásárolt ház tartozékai voltak, családi kedvencenként tartották őket. Sajnos az életkörülményeik megváltoztak, a házat el kellett adniuk és a lakásba nem vihették magukkal a három szakállast.

A trión nagyon látszik, hogy nyugalomban, szeretetben éltek mostanában, hiszen extra kedvesek, irányíthatóak. Gézu a főnök és a két csaj mindenhova követi Őt. Nagyon szívesen vannak az ember közelében, bújnak, mókáznak, ha nem figyelünk oda nagy örömükben ledöntenek a lábunkról.

A trió most már véglegesen a NOÉ Állatotthon lakója marad. Haza nem lehet vinni őket, de virtuális örökbefogadással támogathatod a tartásukat az ADATLAPJUKON keresztül.Gézu kifejezettem mókás arc, a szarvatlan, kicsit ormótlan fejével, a kifejező szép szemeivel. Nagyon bújós, játékos, a kedvence amikor vakargatjuk a szeme között. :)
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Micike szarvatlan, ősszel - télen ezüstös szürke melírozott színű. A bundája nyárra szinte teljesen kivilágosodik és ő is fehér lesz. A két csaj közül ő a bátrabb, jön bújik, ismerkedik.
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!
Lizi a legfélénkebb hármójuk közül, bár nagy szarvaival a legfeltűnőbb jelenség.
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!


Jelenleg még karanténban vannak a lóistálló elkülönített részén. Mivel kifejezetten szelídek, emberhez és kézhez szokottak, így a terveink szerint a jövőben ők maradnak a központi gazdasági udvar lakói.
Gyere el és ismerkedj meg a legújabb szakállas triónkkal, biztosan örülni fognak egy kis vakarászásnak.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában