Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Karácsonyi állateledel osztás a Blaha Lujza téren
2015.01.08.

Most karácsonykor csatlakoztunk első alkalommal a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők már hagyományos karácsonyi ételosztásához. December 26-án állateledel csomagokat osztottunk a rászoruló állatbarát, állattartó családoknak Budapesten, a Blaha Lujza téren.A Krisna-hívők karitatív programsorozatának csúcspontja a Blaha Lujza téri ünnepi akció, amely során naponta 1500 rászorulót látnak vendégül. Az Ételt az Életért Program karácsonyi ételosztásainak különlegessége, hogy a résztvevők a meleg ebéd mellett egy 25 féle tartós élelmiszerből álló segélycsomagot is kapnak, amely alapvető megélhetést biztosít az ünnepek időszakára.
Ehhez az akcióhoz csatlakoztunk, hiszen pontosan tudjuk, hogy nagyon sok rászoruló család tagja, öröme és sok esetben támasza a velük élő társállat.
Az ételosztáson résztvevő állattartó családok ezen a napon, a meleg ebéd és az élelmiszer csomag mellé, állateledel csomagot is kaptak.Arra amit ezen a napon átéltünk, megtapasztaltunk, láttunk nagyon nehéz szavakat találni. Erre nem lehet előre felkészülni, annyi a szegény, rászoruló, pici gyerekkel, idősek, talajvesztettek ...

Amikor az állataikról kérdeztük őket büszkén mondták a nevüket, előkerültek fényképek, mesélték a történeteket. Sokan mondták, ha nekik nem is jut mindig étel, de az állatuknak igen.
Még nagyon sokáig a hatása alatt leszünk ennek a napnak és biztosan tudjuk már, hogy nem ez volt az utolsó alkalom! A NOÉ Állatotthon Alapítvány és Magyarosrzági Krisna-tudatú Hívők közös karitatív munkája folytatódik.

700 csomag kutyaeledelt és 300 cica konzervet osztottunk szét.
Angyalok mindezt a Ti segítségetekkel, támogatásotokkal tudtuk megtenni. 1000 család és kedvenceik karácsonya lett egy picit szebb, egy picit könnyebb.
Köszönjük, CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Képek a karácsonyi étel és eledelosztásról I T T ! ! !Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában