Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Advent túl az első állatorvosi vizsgálaton
2014.12.23.Szegény kicsi Advent túl van az első állatorvosi vizsgálaton, még a sokat látott orvosainkat is megrendítette a fiatal kutyus állapota. ((BŐVEBBEN!!!!))
Az azonnal látszik, hogy alig van szőre, az egész testén gyulladt sebes a bőre. Ez valószínűleg, ahogy sejtettük szőrtüsző atka (demodex) fertőzés, felülfertőződve gombával és baktériumokkal. A pontos diagnózis a bőrbiopszia eredménye után. Hogy a demodex miért tudott ilyen módon elhatalmasodni rajta, ennek kiderítésére egy komplex laborvizsgálat eredményére várunk. Továbbra is megy a hasa, hogy ennek oka a hatalmas félelem, rettegés, a stressz, vagy a borzasztó egész testére kiterjedő gyulladás, esetleg hasnyálmirigy probléma van a háttérben, ennek kiderítésére is vizsgálati eredményekre várunk.

Fogalmunk sincs, hogy mi történhetett vele, milyen körülmények között élt, de annyira fél, hogy nem mer pisilni, tegnap már meg kellett katéterezni.
A szeme valószínűleg egy korábbi sérülés miatt beteg, nem lát rá. Hamarosan átesik egy speciális szemészeti vizsgálaton is.

És közben édes, együttműködő, vagy inkább megadó, olyan bájos, hogy a szívünk belehasad ahányszor ránézünk, vagy foglalkozunk vele. Nagyon rossz állapotban van, a gyógyulásának esélyeiről a vizsgálatok eredményei után tudnak mit mondani az orvosok. Az biztos, hogy hosszú és nehéz út áll még előtte, előttünk. Addig is megkezdtük a kezelését, gyógyszereket kap, bőr-szőr tápláló vitaminokat, kétféle speciális fürdetővel fürdetjük ...

Továbbra is kérjük Angyalok, hogy támogassátok szegény kicsi Advent kivizsgálását és várhatóan nagyon elhúzódó gyógykezelését.

Támogathatod Őt virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül: ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Közvetlen bankkártyás utalással


Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

Külhttp://adhat.hu/niok/online-donation/163662földről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni Advent!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában