Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Karácsonyi állateledel osztás a Blaha Lujza téren
2014.12.25.

Idén első alkalommal csatlakozunk a Magyarországi Krisna-tudatú hívők már hagyományos karácsonyi ételosztásához. Önkénteseink december 26-án, pénteken állateledel csomagot fognak osztani a rászoruló állatbarát, állattartó családoknak Budapesten, a Blaha Lujza téren.A Krisna-hívők karitatív programsorozatának csúcspontja a Blaha Lujza téri ünnepi akció, amely során naponta 1500 rászorulót látnak vendégül. Az Ételt az Életért Program karácsonyi ételosztásainak különlegessége, hogy a résztvevők a meleg ebéd mellett egy 25 féle tartós élelmiszerből álló segélycsomagot is kapnak, amely alapvető megélhetést biztosít az ünnepek időszakára. Ehhez az akcióhoz csatlakozik a NOÉ Állatotthon, felismerve, hogy nagyon sok rászoruló család tagja, öröme és sok esetben támasza a velük élő társállat.

Az ételosztáson résztvevő állattartó családok ezen a napon, a meleg ebéd és az élelmiszer csomag mellé, állateledel csomagot is kapnak. Az ételosztást kiegészítve a NOÉ Állatotthon önkéntesei és szakértői válaszolnak az állattartással, állategészségüggyel kapcsolatos kérdéseikre is.

December 26-án, pénteken fél 12-kor kezdődik az állateledellel osztással összekötött ünnepi akció Budapesten a Blaha Lujza téren.Kapcsolódó cikk, a krisna.hu oldalról: http://krisna.hu/2014/5000-en-a-teren-karacsony-a-blahan/Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában