Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

StanJuhász és PanPincsi az új irodai dolgozók :)
2014.12.17.

Emlékeztek StanJuhászra és PanPincsire?
(az előzmények: BŐVEBBEN!!!!)
Ők az a furcsa pár, akiket együtt találtak, se chip, se gazdi, semmi azóta sem. Stannek borzasztó elfertőződött sebek voltak a hátsó felén.

Hihetetlen módon ragaszkodnak egymáshoz, gyakorlatilag számukra nincs élet a másik nélkül. Természetesen nem választottuk szét Őket, azóta is együtt vannak. Eddig kórházban voltak, hiszen Stannak gyógyulnia kellet. Most már jól van, tegnap Ő is átesett az ivartalanításon.

Sokat gondolkoztunk, hogy mi legyen velük, hova tegyük Őket, mert ugye egy ennyire eltérő "párocskának" olyan helyet találni ahol együtt is lehetnek, mind a ketten jól is érzik magukat, biztonságban is vannak nagyon nehéz egy menhelyen. Az egyetlen jó megoldásnak a NOÉ iroda és környéke tűnt, úgyhogy ma elkezdődött a kiszoktatásuk.Eddig minden tökéletesen halad, nagyon kedvesek emberrel, állattal egyaránt. Élvezik, hogy folyamatosan velünk lehetnek, imádják a melegben a pihe-puha kutyaágyat. Reméljük továbbra is minden ilyen jól alakul, hiszen két kan kutyát egy meglévő és aránylag stabil csapatba beszoktatni azért nem egyszerű és nem egy nap.

Mindettől függetlenül továbbra is lenne egy nagy kérésünk a Jézuskához: légy szíves, légy szíves hozz ennek a két gyönyörű és tökéletes kutyusnak egy gazdit, aki így együtt látja meg bennünk a csodát és otthon, szeretetet és biztonságot nyújt nekik a hátralévő életükre! Ha ismersz ilyen Angyalt, akkor add meg neki a telefonszámunkat, 06 70 38 39 480, nagyon várjuk a hívását! Cserébe ígérjük, hogy megpróbálunk nagyon jók lenni, és továbbra is a lehető legtöbb rászoruló állatnak segíteni!


Nagyon köszönjük, ha virtuális örökbefogadással támogatod oltási programjukat, ivartalanításukat és ellátásukat.
Mindezt megteheted az adatlapjukon keresztül:

StanJuhász ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!PanPincsi ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában