Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Házával együtt dobták ki a NOÉ előtt Csubakkát
2014.12.02.Ha vicces kedvünk lenne, akkor feltennénk a kérdést, hogy mit látunk a képen? De nagyon nem vagyunk vicces kedvünkben ...

A jég miatt tegnap óta recseg - ropog nálunk, körülöttünk az erdő. Három nagyméretű fa dőlt ki, több óriás ág és rengeteg apró tört le róla és recseg most is. Mindenen vastag jég és szakadó eső.
A kritikus a tegnapi nap volt, egész nap az állatainkat helyeztük biztonságba, a látogatók és a saját autóinkat mentettük. Nem volt áram, szóval kijelenthetjük, hogy katasztrófa sújtott területté alakultunk.

De a ma reggel mindezt tudta tetézni. Valaki pont a tegnap éjszakát szemelte ki, hogy egy kutyát bezárjon a házába és kitegye a NOÉ Állatotthonhoz vezető úton. Közel a kapuhoz, de kívül a kamerák látószögéből. A szerencsétlen kutya egész éjjel esőben, fagyban, jégben, a leszakadó ágak között rettegett a házában. Most is annyira retteg, hogy ugyan már kinyitottuk a háza elejét, de nem mer előjönni belőle. Jelenleg annyit tudunk, hogy egy loncsos puliszerű kutya, hatalmas rettegő szemekkel.
Levél is volt mellette, melyben valamiféle magyarázat szerűt adnak a megmagyarázhatatlanra ... a levélíró szerint ő megmentette ezt a kutyát, de megtartani nem tudja, így NEM LÁTOTT MÁS MEGOLDÁST ...Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában