Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

PüspökFalat és PüspökKenyér Püspökladányból
2014.12.01.

Mondd ki hangosan és gyorsan egymás után háromszor a cikk címét, ha sikerült, akkor továbbléphetsz a cikk olvasásához ezekről a tündérborsókról! Két kisfiú, akik bájosak, szépek és nagyon gyorsan szeretnének egy saját családot, hogy ők segíthessenek a karácsonyfa díszítésében!PüspökFalat és PüspökKenyér fiú kistestvérek, a püspökladányi menhelyről kerültek a gondozásunkba. Nem tudjuk kifélék, mifélék, de nekünk nagyon gyanús, hogy a felmenőik között esetleg skót juhász is lehet. Szerintünk közepes méretű, hosszú szőrű kutyusok lesznek, a leendő gazdinak mindenképpen kell kalkulálni a gyakori szőrápolással.PüspökFalat a kisebb, de talpraesettebb, bátrabb kölyök.
ADATLAPPüspökKenyér a nagyobb, kicsit félénkebb, egy hajszálnyival nehezebben oldódik az emberi kézben.
ADATLAPMind a kettő nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott kiskutya, de ez ne tévesszen meg senkit, hiszen tapasztalatból tudjuk, a "jógyerekség" csak addig tart, amíg megmelegszik a popó, mindenkit a mancsaik köré csavarnak, és indul az igazi rosszcsont kölyöktempó.Kizárólag olyan felelős, átgondolt döntést hozó gazdik jelentkezését várjuk, aki nem ijed meg, nem húzza fel magát és nem mérgelődik olyan egyértelmű dolgokon, mint néhány átszabott cipő, elfogyasztott újság, vagy számla, útközepére ásott gödör, vagy kiborogatott szobanövény. Aki kellő türelemmel és következetességgel tudja elmagyarázni a szobatisztaság és a pisi - kaki elhelyezkedésének összefüggését és aki nyitott arra, hogy megtanuljon kutyául egy kutyasuliban.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk őket örökbe. Csak kerti kutyának nem fogadhatóak be!

Érdeklődni róluk a 06 30 221 1299 telefonszámon, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában