Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Döme a rottweileróriástacskónk nagyon beteg
2014.11.24.Ismét van kiért aggódni, egy régi lakónk és szívünk csücske, Döme a rottweileróriástacskónk nagyon beteg. Szombaton úgy találtuk, hogy nem tudott ráállni a hátsó lábaira. Azóta hol lábra tud állni, hol nem. És ami még nagyon nagy baj, hogy pisilni sem tud magától. Természetesen az intenzív orvosi terápia megkezdődött, de nagyon kell neki a drukk és a támogatás.
Döme 6 éve a NOÉ Állatotthon lakója, most 8-9 éves lehet. Rossz tartási körülmények közül mentettük. Az agyában a sok rossz miatt egy kapcsoló átváltott és bár rettentően vágyik a szeretetre és a simogatásra, puncsol és bújik az emberhez. Az emberi kéz közelsége, érintése mégis agressziót vált ki belőle, erősen morgolódik, sőt hajlamos odakapni is. Sokáig az irodai csapatban élt, mert mi így is, ilyen kontakthibásan is imádjuk. Sajnos nagyon sok afférja volt a látogatókkal, ezért át kellett Őt helyeznünk, előre került került, zárt helyre, de úgy, hogy azért láthatja látogatókat, mert ez neki nagyon fontos.
Kérjük drukkoljatok Döménknek és, ha tehetitek támogassátok a gyógykezelését. Képzeljétek, hogy 2010 óta még virtuális örökbefogadója sem volt ... de talán most. Aki virtuálisan örökbefogadna egy dörmögő, morcogó, de most nagyon beteg dongalábú óriástacskót, megteheti az adatalapján keresztül:
ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Dömét és többi rászorulót támogathatjátok
közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni Döme!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában