Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Zsákos Frodó hírek
2014.11.20.

Zsákos Frodót egy postászsákba hermetikusan bekötve találták a 31-es út mellett. Csak a vak szerencsének köszönheti az életét.

RÉSZLETEK ITT!!!!Nagyon aggódtunk érte, mert fájlalta a hátsó felét, húzta a lábait. Mostanra kiderült nincs nagy baj. Valószínűleg csak elgémberedett a zsákba kötve, illetve némi zúzódása van. Emiatt úgy tűnik már nem kell aggódnunk.Viszont borzasztó soványsága miatt speciális táplálásra szorul továbbra is. Naponta többször kap keveset enni. Persze hatalmas étvággyal fal, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen valószínűleg sokat éhezett.
De az már most világosan látszik, ha kikupálódik őlököttsége, nagyon gyönyörű kutya lesz belőle.

Már teljesen kinyílt, a kezdeti riadalomnak és bizalmatlanságnak már nyoma sincs. Megállás nélkül csóvál, kommunikál, mászik a nyakunkba, bújik. Igazi bohóc, növendék kutya. Oltási programját megkezdtük, amint a kondíciója megengedi átesik az ivartalanításon, és akkor már csak egy igazi saját család hiányzik majd neki.Zsákos Frodódról érdeklődni lehet a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon lehet hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, valamint az indo@oeallatotthon.hu címünkön.

Nagyon köszönjük, ha támogatod Zsákos Frodó speciális táplálását, oltási programját és ivartalanítását. Melyet megtehetsz virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában