Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Spicli, három lábon pörög - forog
2014.11.20.

Spiclit, a növendék törpe spicc jellegű kan kutyust Isaszegen találták. Akkor azt hitték, azt hittük, hogy megsérült az egyik hátsó lába és ezért nem tudja használni. Szegény csak maga alá húzva tartja.Ortopédiai kivizsgálásra küldtük Dr. Boda Attilához. A vizsgálat és a bódításban végzett röntgen kimutatta, hogy nem traumás jellegű a sérülése. A gondot egy fejlődési rendellenesség okozza. A kicsi térdkalácsa és a kapcsolódó ízületek nem fejlődtek megfelelően és nem illeszkednek egymáshoz.
Az érintett lábában ezért sem az izmok, sem az inak nem fejlődtek rendesen, megrövidültek, összezsugorodtak.Elvi lehetőség lenne egy hosszadalmas, többlépcsős, veszélyes és fájdalmas műtétsorozattal megpróbálni "munkára bírni" ezt a lábat. A siker azonban nagyon kétséges.CsodaBoda dokinkkal átbeszéltük a lehetőségeket, mérlegeltük a fájdalom, a siker és a kudarc egymáshoz lehetőségét és közösen úgy döntöttünk, nem tesszük Spiclit ennek tortúrának. Kis testű kutyaként teljes egész életet fog tudni élni három lábon is!Spicli minderről semmit nem vesz tudomást. Mivel valószínűleg egész életében három lábon járt, így ez a világ legtermészetesebb dolga neki. És a részéről Ő így tökéletesen van. Mit tökéletesen van? Igazi bohókás növendék kutyaként egy pillanatra meg nem állna, fut - rohan, pörög - forog, igazi energia bomba.

Eredeti gazdája még nem került elő, oltási programját megkezdtük. Hamarosan új, végleges gazdit keresünk számára.
Tehát aki szeretne egy szépséges, törpe energiabombát, aki 3 lábon megállíthatatlanul játszik, puncsol, bohóckodik, kedveskedik, keressen minket a 06 30 221 12 99 telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön!Figyelem, Spicli extra mozgékony kutyus, kifejezetten olyan családot keresünk a számára, akik tudják számára biztosítani ezt neki. Az apró termet senkit ne tévesszen meg. És bár egyértelműen szobacirkáló típus, de neki több kell, mint egy simogató kéz, neki séták, kirándulások, kutyás csapathancúrozások, akár kutyaiskola kell!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában