Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kőműves család, a három rosszfiú
2014.11.20.A Kőműves család 3 kan kölyökből áll: Fándli, Tégla és Cement. Üllőn, szó szerint az autók közül szedtek őket össze. Senki nem tudja hogyan kerülhettek oda, valószínűleg ők is egy felesleges szaporulat bajba jutott kutyái, akiket egyszerűen kicsaptak az utcára. A rutintalan apróságok pedig ösztöneiktől vezérelve az autók között keresték az emberek segítségét ... Hatalmas szerencséjük volt, hogy nem lett tragédia a vége.

Elsőre kicsit félénkek, de elég nekik egy kedves szó, néhány simogató mozdulat és igazi bújós, rosszcsont kölykökké válnak.

Ideiglenes befogadónknak köszönhetően tudunk nekik segíteni, aki elhelyezést biztosít a három lurkónak, amíg az oltási programjuk eljut odáig, hogy elég védettek lesznek a menhelyi elhelyezéshez.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Olyan felelős gazdit keresünk számukra, aki tisztában van egy kölyökkutyával járó nehézségekkel és esetleges veszteségekkel.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk őket örökbe, Budapestre, vagy 30 km-es körzetébe. Érdeklődni róluk a 06 30 221 12 99-es telefonszámon lehet hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, valamint az info@noeallatotthhon.hu címünkön.

Fándli ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!Tégla ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!Cement ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!A Kőműves srácok várják felelős örökbefogadóikat, akiknek jól jönne egy megbízható szakmunkás a háznál, akárcsak a többi NOÉs kölyök, mi tagadás jó sokan vannak! Megismerkedhetsz velük I T T ! ! !
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában